De Sanders over Chelsea-uit: 'Hopen op een wonder in Londen'

De Ajax Vrouwen staat woensdagavond een loodzware opgave te wachten. De ploeg van Suzanne Bakker moet een 0-3-thuisnederlaag tegen Chelsea goed gaan maken op Stamford Bridge. Kay-Lee de Sanders kijkt uit naar de returnwedstrijd in de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League. "We moeten snel leren en laten zien dat we beter kunnen."

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

De Sanders benadrukt dat de Ajax Vrouwen in Engeland aan de bak moeten. "Chelsea is een heel sterke ploeg, maar we kunnen wel beter dan vorige week. We moeten laten zien dat we hebben geleerd van de dingen die toen niet goed gingen. We moeten het ze nu heel moeilijk gaan maken", aldus de Ajacied.

Ondanks het teleurstellende resultaat vorige week, genoot De Sanders wel van de aanwezige toeschouwers in de Johan Cruijff ArenA. "Dat was fantastisch. Het is jammer dat het resultaat dan niet meezit, maar je probeert er toch van te genieten. Het is gewoon mooi om voor zoveel mensen te spelen, een beetje onwerkelijk."

Zware kluif
De Ajax Vrouwen moeten een 0-3-achterstand weten goed te maken in Londen. "Het is een zware kluif, maar we willen laten zien dat we beter kunnen. We willen altijd winnen en daar gaan we nu ook weer voor. We gaan kijken hoever we komen. We hopen op een wonder in Londen", besluit De Sanders.

Gerelateerde artikelen

Training1920

Liveblog | Ajax Vrouwen voltooien training

De Ajax Vrouwen spelen woensdagavond om 21:00 uur de returnwedstrijd tegen Chelsea in de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League. In dit liveblog blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op pre-matchday in Londen.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Klonia1920

Samenvatting Ajax Vrouwen - Chelsea

Het bereiken van de halve finale van de UEFA Women's Champions League wordt een zeer lastig karwei voor de Ajax Vrouwen. Het heenduel met Chelsea werd dinsdagavond met 0-3 verloren in de Johan Cruijff ArenA. Bij rust was het 0-2.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials