Dijkstra en Doorn verlengen bij de Ajax Vrouwen

Web Doorn Dijkstra
Web Doorn Dijkstra

Caitlin Dijkstra en Lisa Doorn blijven langer verbonden aan de Ajax Vrouwen. Dijkstra heeft haar contract met 1 seizoen verlengd. Doorn zette een handtekening onder een contract dat tot en met de zomer van 2022 loopt.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De 21-jarige Dijkstra (30 januari 1999) kwam via CTO Eindhoven in 2018 naar Ajax. In oktober van dat jaar maakte ze haar debuut in het Champions League-duel met Olympique Lyon. In diezelfde week speelde ze haar 1e wedstrijd in de Eredivisie Vrouwen. Tot nu toe kwam ze 21 keer in actie voor de Ajax Vrouwen in de competitie.

Ook Doorn (8 december 2000) speelt sinds 2018 voor de Ajax Vrouwen. Daarvoor voetbalde en studeerde ze bij CTO Amsterdam. Doorn speelt net als Dijkstra in de achterste linie van het elftal van Danny Schenkel. In de afgelopen 2 seizoenen kwam ze inmiddels 20 keer in actie voor de Ajax Vrouwen in de Eredivisie.

Nog meer 'blijvers'
Ajax verlengde al eerder de contracten van Marjolijn van den Bighelaar, Jonna van de Velde, Vanity Lewerissa, Lize Kop, Marthe Munsterman en Kelly Zeeman. Ook coach Danny Schenkel zette in juli z’n handtekening onder een nieuw 2-jarig contract.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl