Dit is de Ajax-selectie voor de return tegen Bodø/Glimt

Berghuishatonieuw1920
Berghuishatonieuw1920

Ajax reist met 23 spelers richting Noorwegen voor de return met Bodø/Glimt in de tussenronde van de UEFA Conference League. De heenwedstrijd in Amsterdam eindigde in 2-2. Het duel met de Noren begint donderdag om 18:45 uur.

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials

Steven Berghuis keert terug in de selectie. Hij moest de wedstrijd van zondag in de Eredivisie tegen NEC laten schieten.

Om 17:45 uur volgt er nog een persconferentie met trainer John van ’t Schip en Ajax-middenvelder Sivert Mannsverk. Die is live te volgen via onze kanalen.

Dit is de voltallige selectie:
Diant Ramaj
Gero Rulli
Jay Gorter
Devyne Rensch
Anton Gaaei
Jorrel Hato
Ahmetcan Kaplan
Borna Sosa
Josip Šutalo
Tristan Gooijer
Jordan Henderson
Kenneth Taylor
Sivert Mannsverk
Branco van den Boomen
Kian Fitz-Jim
Benjamin Tahirović
Brian Brobbey
Chuba Akpom
Carlos Forbs
Julian Rijkhoff
Steven Berghuis
Kristian Hlynsson
Jaydon Banel

Gerelateerde artikelen

Rewind Bodo 1920

Rewind Ajax - Bodø/Glimt

Het debuut van Ajax in de UEFA Conference League is donderdag geëindigd in een 2-2-gelijkspel. In de Johan Cruijff ArenA schoten Branco van den Boomen en Steven Berghuis de ploeg van John van 't Schip in de slotfase naast Bodø/Glimt. Donderdag is de return in Noorwegen.

Tags

  • #UECL
  • #AJABOD

Socials

Boomen Goal 1920

Ajax - Bodø/Glimt eindigt in 2-2

Ajax heeft de heenwedstrijd tegen Bodø/Glimt gelijkgespeeld. Het werd door twee late Amsterdamse treffers uiteindelijk 2-2 in de Johan Cruijff ArenA. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom deze wedstrijd.

Tags

  • #UECL
  • #AJABOD

Socials

Sidiropoulos1920

Griekse arbitrage bij Bodø/Glimt - Ajax

Tasos Sidiropoulos is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor het UEFA Conference League-duel met Bodø/Glimt. De Griek wordt donderdagavond in Noorwegen geassisteerd door landgenoten Polychronis Kostaras en Lazaros Dimitriadis. Vassilis Fotias is de vierde official en Angelos Evangelou is de VAR van dienst.

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials