Dit is 'SAR' | Een blik in de wereld van Edwin van der Sar

In een speciale documentaire voor zijn 50e verjaardag blikken Edwin van der Sar en mensen dichtbij hem terug op zijn imposante carrière en persoonlijke leven. In 'SAR' neemt de algemeen directeur van Ajax je vanuit zijn perspectief mee naar de bijzonderste momenten uit zijn leven.

Tags

  • #VanderSar

Socials

Op 7 maart 2021 is het exact 28 jaar geleden dat Van der Sar definitief zijn plekje onder de Ajax-lat kreeg van trainer Louis van Gaal in en tegen Volendam. De Voorhouter keepte tussen 1991 en 1999 312 officiƫle duels als Ajacied.

Tags

  • #VanderSar

Socials

Gerelateerde artikelen

Sar50

Van der Sar wordt 50: documentaire 'Sar' woensdagavond in première

Edwin van der Sar wordt 50. In een documentaire gemaakt door Ajax blikt de algemeen directeur terug op zijn leven en carrière in het topvoetbal. Van de club waar hij voor het eerst zijn keepershandschoenen aantrok tot zijn directeursfunctie van dit moment. De documentaire gaat woensdag 28 oktober op FOX Sports om 19:00 uur in première.

Tags

  • #Sar50

Socials

Vandersar1280

Eindejaarsinterview Van der Sar: 'We missen de fans het meest'

In de bestuurskamer van sportcomplex de Toekomst schuift algemeen directeur Edwin van der Sar aan om nog één keer terug te blikken op 2020. Een vreemd jaar vanwege de uitbraak van het coronavirus. "De afgelopen negen maanden hebben ook op Ajax een enorme impact gehad."

Tags

  • #VanderSar

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl