Een kijkje achter de schermen bij de schoonmaakploeg

Dankzij het schoonmaakbedrijf CSU blijft alles in en rondom de Johan Cruijff ArenA schoon en netjes. In een item van Inside Ajax steekt Ajax-host Aviv ook de handen uit de mouwen en helpt hij de schoonmaakploeg met alle werkzaamheden rondom een wedstrijd.

Tags

  • #InsideAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Aviv Blinde 1920

Jorren volgt Ajax vanaf blindentribune: 'Goed dat dit er is'

Jorren lijdt aan de genetische afwijking kegelstaafdystrofie, hierdoor heeft hij in het midden van zijn zicht een grote blinde vlek. In een item van Inside Ajax gaat Aviv samen met hem naar de wedstrijd Ajax - Sparta. Via Ajax Radio volgt hij wedstrijden van Ajax, thuis of vanuit het stadion. Iets wat de Ajax-host ook meemaakt.

Tags

  • #InsideAjax

Socials

SITE Thumb Nassef Chourak

Portret | Chourak: 'Zwemmen brengt rust in mijn hoofd'

Dit is een uitgebreid portret van Jong Ajax-speler Nassef Chourak. De middenvelder breekt dit seizoen door bij de beloften van Ajax. We volgen hem in het zwembad waar hij naar eigen zeggen zijn hoofd leeg kan maken. "Het brengt een bepaalde rust in mijn hoofd. Ik voel ook aan mijn lichaam dat het mij helpt."

Tags

  • #Chourak

Socials

SITE Thumbnail Hlynsson

Analyseren met Hlynsson: 'Een goal is het beste gevoel'

Kristian Hlynsson speelt al ruim vier jaar bij Ajax en beleeft dit jaar zijn echte doorbraak. De IJslander wordt door zijn teamgenoten en trainers geroemd om zijn spelinzicht en slimheid. Hoog tijd om met de middenvelder zijn spel onder de loep te nemen aan de hand van vijf fragmenten.

Tags

  • #Hlynsson

Socials