Eredivisieseizoen Ajax start op Het Kasteel

Ajax Juicht
Ajax Juicht

Het competitieprogramma voor de eerste 21 speelronden is door de KNVB bekendgemaakt. Ajax speelt zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie op zondag 13 september uit tegen Sparta Rotterdam. Op zaterdag 19 september ontvangt de ploeg van Erik ten Hag RKC Waalwijk in Amsterdam. Jong Ajax start het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie op 30 augustus op sportpark de Toekomst tegen Roda JC.

Tags

  • #Eredivisie
  • #KeukenKampioenDivisie

Socials

De KNVB heeft de topduels in de Eredivisie, tussen Ajax, AZ, Feyenoord en PSV, zo laat mogelijk ingepland. Op die manier wordt de kans vergroot dat dergelijke wedstrijden met publiek gespeeld kunnen worden. Ajax speelt op 10 januari thuis tegen PSV. Een week later komt ook Feyenoord op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. 

De planning van de speelrondes 22 tot en met 34 worden pas in januari bekendgemaakt. Het is daarnaast niet uitgesloten dat er nog mutaties plaatsvinden in het speelschema tot en met de 21e speelronde; de voetbalkalender is nog onder voorbehoud. Het gehele conceptprogramma van zowel Ajax als Jong Ajax staat op de website van de KNVB.

Tags

  • #Eredivisie
  • #KeukenKampioenDivisie

Socials