Fair Play Workshop in Johan Cruijff ArenA: 'Echt heel vet'

Leerlingen van het Lely Lyceum in Amsterdam hadden onlangs een speciale dag in en rondom de Johan Cruijff ArenA. Eerst volgden ze een educatieve workshop over vooroordelen, discriminatie en groepsdruk binnen en buiten Ajax. Aansluitend volgde een rondleiding en ook een sportieve sessie op het veld, onder leiding van Ajax-trainers. Ook ambassadeur van de Ajax Foundation Nadine Noordam was van de partij.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Gerelateerde artikelen

Emma Kinderziekenhuis

Ajacieden bezorgen kinderen onvergetelijke dag in Emma Kinderziekenhuis

Kinderen in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam beleefden onlangs een onvergetelijke dag. Een bezoek van de spelers en stafleden van Ajax 1 en de Ajax Vrouwen zorgde voor ontroerende momenten, zichtbare vreugde en herinneringen voor het leven. "Wij geven inspiratie, maar krijgen dat ook terug."

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Urby Emanuelson Header

Emanuelson ambassadeur: 'Broedergevoel creëren'

Urby Emanuelson is het nieuwe gezicht van de Ajax Foundation. Samen met Loïs Schenkel gaat de oud-Ajacied het ambassadeurschap op zich nemen. "Ik leef wel met een drang om iets terug te geven aan de jeugd."

Tags

  • #AjaxFoundation
  • #Emanuelson

Socials

Clinic11

Ajax Foundation viert veertiende verjaardag

De Ajax Foundation bestaat veertien jaar! En omdat het nummer veertien een belangrijke rol speelt binnen Ajax is dit een goed moment om aan de hand van veertien pijlers terug te kijken op de prachtige jaren die de Ajax Foundation al achter de rug heeft.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials