FIFA 21 Limited Ajax-Edition nu exclusief verkrijgbaar!

Visual 3
Visual 3

Na het lanceren van 3 Ajax-edities volgt opnieuw een speciale editie voor FIFA21. Met een steelbook cover, verschillende varianten en allerlei pre-order bonussen ben jij optimaal voorbereid op het nieuwe seizoen. Zowel de Standard Edition als de Champions Edition kan nu besteld worden in de voorverkoop via Ajaxshop.nl. De Limited Ajax Edition is beschikbaar voor ieder platform (Playstation, XBOX, Nintendo Switch en PC).

Tags

  • #FIFA21
  • #AjaxEdition

Socials

FIFA is al jaren hét voetbalspel op het gebied van gaming. Ook dit jaar zijn er verschillende updates op het gebied van gameplay en visuals. Ook de door velen geliefde spelmodus Ultimate Team kent veel veranderingen en dat zorgt voor meer speelplezier. Met de introductie van Ultimate Team Coöp is het voortaan mogelijk om samen met vrienden te spelen met jullie eigen team. Daarnaast kent Ultimate Team meer personalisatiemogelijkheden om alles een eigen draai te geven.

De lancering van de nieuwe generatie game consoles staat op de planning voor eind 2020. EA biedt een mogelijkheid aan om kosteloos jouw FIFA 21 over te zetten van de Playstation 4 naar de Playstation 5, of van de Xbox One naar de Xbox Series X. Dit is mogelijk door middel van Dual Entitlement voor zowel de discloze variant als de traditionele variant met Blue-ray speler.

Hagebeuk staat te trappelen
Dani Hagebeuk, eSporter van Ajax, kijkt reikhalzend uit naar de nieuwe FIFA-editie. "De 1e weken van FIFA zijn als eSporter cruciaal. De gameplay wijzigt, nieuwe speelwijzes worden geïntroduceerd en deze wil je zo snel mogelijk onder de knie krijgen. Daarnaast zijn er veel nieuwe wijzigingen aangebracht binnen Ultimate Team om het persoonlijker dan ooit te maken. Een eigen stijl en ritme vinden kan jou net onderscheiden tegenover de concurrentie. Het FIFA20-seizoen kwam natuurlijk abrupt tot einde, dus ik kan echt niet wachten om wederom de strijd aan te gaan tegen andere geweldige eSporters in deze nieuwe game.’’

De vorige Limited Ajax-Edition spellen werden massaal besteld waardoor ze na enkele dagen al waren uitverkocht. Er is nu ook maar een beperkt aantal beschikbaar, dus wees er snel bij!

De Limited FIFA 21 Ajax-Edition is beschikbaar voor pre-order vanaf 01-09-2020.

Tags

  • #FIFA21
  • #AjaxEdition

Socials