Liveblog

Aan het verbinden . . .

Liveblog dag 1 | Vier uit twee voor Ajax op Future Cup

De eerste dag van de Future Cup 2024 zit erop. Lees hier alles terug over de openingsdag van het prestigieuze toernooi voor O17-teams op de Toekomst.

Liveblog

22:00

Programma dag 2

AJAX Events Futurecup Schema Day2 1080X1080

Dit is het programma van de tweede dag van de Future Cup.


20:00

Noah Gesser Trophy 🏆

Topscorers Vierkant

Divide Mukasa (Manchester City) gaat aan de leiding in het topscorersklassement met drie treffers. William Faber (FC Nordsjælland), Oumar Camara (PSG) en Juan Sigala (CF Pachuca) volgen met twee doelpunten.


18:31

Stand poule B 📊

Stand Poule B Vierkant

Paris Saint-Germain staat met vier punten uit twee wedstrijden bovenaan in poule B. FC Nordsjælland en Anderlecht volgen met drie punten. Sporting Portugal staat op plek vier met één punt.


18:30

Stand poule A 📊

Stand Poule A Vierkant

Ajax O17 staat met vier punten uit twee wedstrijden bovenaan in poule A. Manchester City en CF Pachuca volgen met drie punten. FK Partizan staat op plek vier met één punt.


18:16

Alle uitslagen op een rij (2/2)

Results Vierkant 2 (003)

18:15

Alle uitslagen op een rij (1/2)

Results Vierkant 1

18:00

Highlights CF Pachuca - Manchester City 📹

Manchester City boekte deze middag een overtuigende overwinning op CF Pachuca: 0-3. Divine Mukasa was belangrijk met twee treffers. Bekijk hier de samenvatting.


17:53

Highlights Ajax O17 - FK Partizan 📹

Ajax heeft de tweede groepswedstrijd op de Future Cup tegen FK Parizan met 1-1-gelijkgespeeld. Bekijk hier de highlights van de vermakelijke remise op de Toekomst.


17:25

Messori: 'Viel meer uit deze wedstrijd te halen'

Luca Messori en Aymean El Hani baalden na afloop van het Future Cup-duel met FK Partizan van het 1-1-gelijkspel. Volgens de spelers van Ajax O17 had er meer ingezeten. "Toen we met tien man kwamen te staan, domineerden we nog steeds."


16:33

Ajax O17 en FK Partizan delen de punten

AJAPAR900 3

Ajax O17 - FK Partizan zit erop. De tweede groepswedstrijd van de Amsterdammers is geëindigd in 1-1. Na een vroege achterstand trok Luca Messori in de tweede helft de score gelijk. Jahyendrow Amour moest vroegtijdig het veld verlaten wegens een rode kaart.


16:28

Manchester City verslaat CF Pachuca

Manchester City heeft zijn eerste zege op de Future Cup geboekt. Na de 3-1-nederlaag tegen Ajax O17 wonnen de Engelsen het tweede groepsduel met 0-3 van CF Pachuca.


16:20


16:17

Ajax komt op gelijke hoogte

AJAPAR900 6

Luca Messori zet Ajax naast FK Partizan. Na een uitstekende combinatie met Sean Steur schiet de aanvaller met buitenkant rechts raak: 1-1.


16:15

Highlights Sporting Portugal - PSG 📹

Sporting Portugal en PSG komen vandaag ook niet meer in actie. Het onderlinge duel tussen de Portugezen en de Fransen eindigde in 1-1.


16:12

Highlights Anderlecht - FC Nordsjælland 📹

Voor Anderlecht en FC Nordsjælland zit dag één van de Future Cup erop. Bekijk hieronder hoe de tweede groepswedstrijd in poule B verliep.


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Selectie Ajax O17 FC 1920

Future Cup | Dit is de selectie van Ajax

Trainer Michael Lamey heeft de spelerslijst bekendgemaakt van Ajax O17 voor de Future Cup op sportcomplex de Toekomst tijdens het paasweekend. Met achttien spelers gaan de Ajacieden zaterdag 30 maart, zondag 31 maart en maandag 1 april op jacht naar de bokaal.

Tags

  • #FutureCup

Socials

De Lang 1920

De Lang: 'Overeenkomsten tussen jeugd Ajax en Manchester City zijn mooi'

Met Manchester City komt er een debutant en een bekende van Kelvin de Lang naar de Future Cup. Het Hoofd scouting en recruitment zag een duidelijke verschuiving in de opleiding van de Engelsen en kijkt uit naar het toernooi. "Het is geen examen, maar wel een tentamen richting het seniorenvoetbal."

Tags

  • #DeLang
  • #FutureCup

Socials

Future Cup Header 1920

Future Cup | Speelschema

De twaalfde editie van de Future Cup komt dichterbij. Van 30 maart tot en met 1 april strijden er acht internationale jeugdteams op sportcomplex de Toekomst om de beker. Het speelschema is hieronder te vinden.

Tags

  • #FutureCup

Socials