Highlights Sporting Portugal - Paris Saint-Germain

Na de nederlaag tegen Anderlecht toonde Sporting Portugal veerkracht tegen Paris Saint-Germain. De Portugezen hielden een punt over aan het treffen met de Franse topploeg. Sandro Nascimento schoot Sporting Portugal nog fraai op voorsprong, maar in de tweede helft maakte Paris Saint-Germain de gelijkmaker. Daar bleef het bij: 1-1.

Tags

  • #FutureCup

Socials

Gerelateerde artikelen

HLAJACIT1920

Highlights Ajax O17 - Manchester City | Uitstekende start

Ajax O17 is uitstekend begonnen aan de twaalfde editie van de Future Cup. Op sportcomplex de Toekomst versloegen de Ajacieden Manchester City met 3-1. Na een 0-1-achterstand bogen Aaron Bouwman, Emre Ünüvar en Levi Acheampong de wedstrijd om.

Tags

  • #FutureCup

Socials

Anderlechtsporting1920

Highlights Sporting Portugal - Anderlecht

Het Belgische Anderlecht was in de openingswedstrijd van de Future Cup met 1-3 te sterk voor Sporting Portugal. De Portugezen kwamen nog wel op voorsprong, maar moesten in de Belgische tegenstander hun meerdere erkennen.

Tags

  • #FutureCup

Socials

PSGNOR1920 1

Highlights Paris Saint-Germain - FC Nordsjælland

Paris Saint-Germain is de Future Cup begonnen met een 2-1-zege op titelverdediger FC Nordsjælland. De Parijzenaren kwamen vroeg op achterstand, maar wisten de wedstrijd dankzij treffers van Mathis Jangeal en Oumar Camara alsnog te winnen.

Tags

  • #FutureCup

Socials