Gaaei: 'Ik heb veel steun gekregen binnen de club'

Anton Gaaei kreeg onlangs een flinke tik te verwerken, nadat hij tegen AZ vroegtijdig werd gewisseld. De Deen begint na lastige weken weer op te bloeien en is zeer gemotiveerd. "Ik moet mijn zelfvertrouwen terugvinden. Dan weet ik zeker dat ik weer de oude zal worden."

Tags

  • #Gaaei

Socials

Gaaei is niet van plan om in de negativiteit te blijven hangen. Hij gaat in ieder geval niet bij de pakken neerzitten. "Alles gebeurt met een reden. Natuurlijk had ik liever niet zo'n moeilijke periode gehad. Maar uiteindelijk maken lastige tijden mij alleen maar sterker. Zolang ik nederig blijf en elke dag hard blijf werken zoals ik nu doe, komen mijn kansen weer."

Tegen AZ werd de verdediger voor de tweede keer dit seizoen voor de rust naar de kant gehaald. "Natuurlijk had ik een rotgevoel, ook omdat het de tweede keer was. Ook al maakte ik fouten die wedstrijd, ik deed aanvallend ook een paar goede dingen. Het kwam hard bij me aan, maar de trainer legde me daarna uit waarom hij het had gedaan. Gelukkig heb ik er met hem over kunnen praten."

Steun
De Deen kon rekenen op steun van verschillende spelers en mensen binnen de club. "Sivert Mannsverk en aan paar anders speler kwamen naar me toe en lieten weten dat ze er voor mij waren. Dat was heel aardig van ze. Vooral met Mannsverk praat ik vaak."

Ook Henderson sprak bemoedigende woorden uit tegenover Gaaei. "Hij zei dat ik een goede speler ben, maar dat ik mijn zelfvertrouwen terug moet vinden. Het gaat allemaal om zelfvertrouwen en dat is wat ik nu nodig heb. Ik moet blijven lachen en niet opgeven. Ik ben blij dat mensen om mij heen en bij de club mij veel steun bieden."

Social media
Na de wedstrijd besloot Gaaei alle foto's op zijn Instagram te verwijderen. "Ik had nog niks gelezen, maar ik zag dat er veel reacties bij mijn foto's stonden. Toen heb ik besloten om alles weg te halen, omdat ik wist dat het geen leuke berichten zouden zijn. Ik heb alles gedeactiveerd, maar niet permanent verwijderd. Ik wilde gewoon niet negatief beïnvloed worden", besluit de verdediger.

Gerelateerde artikelen

Akpomgoal1920

Samenvatting Sparta - Ajax

Ajax is er zondag niet in geslaagd om drie punten te pakken op bezoek bij Sparta. De ploeg van John van ’t Schip speelde gelijk op Het Kasteel: 2-2. De Amsterdammers kwamen dankzij treffers van invallers Chuba Akpom en Steven Bergwijn terug van een 2-0-achterstand.

Tags

  • #SPAAJA

Socials

Hendersoncaptainsparta1920

In beeld | Sparta - Ajax

Het duel in Rotterdam tussen Sparta en Ajax is geëindigd in een gelijkspel. Na een 2-0-achterstand werd het alsnog 2-2. Voor Ajax scoorden Chuba Akpom en Steven Bergwijn. In dit artikel vind je de belangrijkste foto's terug van de wedstrijd in Rotterdam.

Tags

  • #SPAAJA

Socials

Header 1920

In beeld | Laatste training voor Sparta-uit

Ajax heeft zaterdag de laatste training afgewerkt in aanloop naar de volgende wedstrijd. Zondag spelen de Amsterdammers een uitduel in de Eredivisie met Sparta.

Tags

  • #SPAAJA

Socials