Gemotiveerde De Sanders: 'Onderschat ons vooral niet'

Het historische UEFA Women's Champions League-duel met Paris Saint-Germain staat woensdag op het programma. Kay-Lee de Sanders en Ashleigh Weerden kijken uit naar het Europese treffen met de Fransen. "De Klassieker in de Johan Cruijff ArenA was al een droom, maar dit is next level."

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajax Vrouwen spelen woensdagavond vanaf 21:00 uur de eerste UEFA Women's Champions League wedstrijd ooit in de Johan Cruijff ArenA. "Het team en Ajax kijken er heel erg naar uit. Het is denk ik een prachtige wedstrijd", steekt De Sanders van wal. "Ik kan gewoon niet wachten en ben heel benieuwd hoe het weer gaat zijn om in de ArenA te spelen."

"De laatste keer in het stadion was al een kippenvelmoment en dat was gewoon een competitiewedstrijd. Laat staan hoe het in de Champions League gaat zijn. Ik heb hier al mijn hele leven van gedroomd", vult Weerden haar ploeggenoot aan.

Champions League-hymne
De Sanders kijkt uit naar het moment dat de Champions League-hymne afgespeeld wordt in de Johan Cruijff ArenA. De verdediger maakt de vergelijking met een achtbaan. "Je weet dat het gaat komen, maar niet wanneer. Ik denk dat ik dat gevoel ga krijgen, echt die kriebels in mijn buik. Maar ik ga er ook zeker van genieten, want het is gewoon heel bijzonder."

Weerden scoorde al in de Johan Cruijff ArenA tegen Feyenoord. "Dat is het mooiste moment dat ik heb meegemaakt. Ik hoorde van alle kanten gejuich en wist gewoon niet waar ik heen moest rennen. Dat was echt geweldig", aldus de Ajacied.

Fysieke wedstrijd
De Sanders verwacht woensdagavond een fysieke wedstrijd. "Niemand hoeft hier gemotiveerd voor te worden, iedereen is er klaar voor. Dus kom naar de ArenA zou ik zeggen. Het is mooi voor het Nederlandse voetbal dat er veel mensen op afkomen."

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Bakker 1920 (1)

Bakker: 'We willen ons laten zien, maar ook genieten'

Suzanne Bakker en Sherida Spitse schoven dinsdag aan in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA voor de pre-match persconferentie voor het thuisduel met Paris Saint-Germain. De trainer en haar captain blikten vooruit op het eerste groepsduel in de UEFA Women's Champions League.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials