Goal of the Month | Lasse Schöne Trophy gaat naar Haller

De goal van Sébastien Haller tegen RKC is verkozen tot mooiste doelpunt van de maand april. David the Host zocht de spits op en overhandigde hem de Lasse Schöne Trophy. Goal of the Month is powered by CST.

Tags

  • #Haller

Socials

Het was een 'Zlatan-achtige' treffer tegen RKC. Haller weet wel waar hij zijn atletische beweging aan te danken heeft. "Aan al die hamstringoefeningen hier op de club", glimlacht hij. "Daar win je prijzen mee."

Andere favoriet
De bekroonde goal is niet eens de persoonlijke favoriet van Haller. Hij genoot zelf nog meer van zijn treffer thuis tegen PSV, eerder dit seizoen in de KNVB Beker. "Het was echt iets wat een spits moet doen. Een goede loopactie, aanname en afronding. Dat wil ik nog vaker doen."

Zijn goal tegen RKC ziet Haller wel als de meest spectaculaire die hij maakte in Ajax-dienst. "Ik wilde Tadic' voorzet inkoppen, maar zag dat die te ver kwam. Toen wilde ik de bal toucheren. Vervolgens zag ik 'm precies in de kruising vliegen."

Tags

  • #Haller

Socials

Gerelateerde artikelen

Hallerhl2

Highlights RKC - Ajax | Prachttreffer Haller

Ajax heeft in de Eredivisie met 0-1 gewonnen bij RKC Waalwijk. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd na een kwartier voetballen gemaakt door spits Sébastien Haller. De aanvaller tikte een voorzet van Dusan Tadic prachtig binnen. Dankzij de overwinning is het gat met nummer de nummer twee van de competitie, PSV, weer opgelopen naar elf punten.

Tags

  • #RKCAJA

Socials