Gözübüyük fluit topper in Eindhoven

Gozubuyuk 1280

Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de topper tegen PSV. Het duel in Eindhoven begint zondag om 14:30 uur.

• #PSVAJA

Hij wordt in het Philips Stadion bijgestaan door assistenten Erwin Zeinstra en Johan Balder. Martin van den Kerkhof is de vierde official en Pol van Boekel is de VAR van dienst.

De 37-jarige Gözübüyük had dit seizoen twee keer eerder de leiding over een duel van Ajax. In de eerste speelronde was de arbiter leidsman tijdens de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard: 2-3. Ook floot hij de Klassieker op 22 januari 2023 in Rotterdam: 1-1.

Neres Bekerfinale 1280

On This Day | Neres bezorgt Ajax KNVB Beker

In een lege Kuip veroverde Ajax op 18 april 2021 de twintigste KNVB Beker uit de clubhistorie. Een doelpunt van David Neres in de laatste minuten betekende een 2-1-overwinning op Vitesse. Ryan Gravenberch had Ajax voor de rust op voorsprong gezet.