Gözübüyük scheidsrechter bij Ajax - FC Twente

Serdar Gözübüyük Fey 1920
Serdar Gözübüyük Fey 1920

Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Het competitieduel met de Tukkers begint zondag om 16:45 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Gözübüyük wordt in Amsterdam geassisteerd door Erwin Zeinstra en Johan Balder. Jannick van der Laan is de vierde official en Pol van Boekel is de VAR van dienst.

De 38-jarige arbiter was deze voetbaljaargang drie keer eerder de leidsman bij een duel van de Amsterdammers. Zo floot hij de thuiswedstrijden tegen Feyenoord (0-4) en PSV (1-1) en het uitduel met Sparta: 2-2.

Gerelateerde artikelen

SITE Thumbs SPECIAL FC24

Special | Future Cup – O17 in de schijnwerpers

Tijdens de Future Cup 2024 wordt Ajax O17 drie dagen lang op de voet gevolgd. In deze special herbeleef je het internationale jeugdtoernooi alsof je er zelf onderdeel van bent. Aan de hand van wedstrijdbesprekingen, exclusieve beelden uit de kleedkamer en interviews met de hoofdrolspelers maak je kennis met de talenten van de toekomst.

Tags

  • #FutureCup

Socials

Hlynssonheaderfeyaja

Samenvatting Feyenoord - Ajax

Ajax heeft de Klassieker tegen Feyenoord met grote cijfers verloren. Na een 3-0-ruststand werd het uiteindelijk 6-0 in De Kuip.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Rensch1920

Samenvatting Ajax – Go Ahead Eagles

Ajax is er donderdagavond niet in geslaagd de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles in winst om te zetten. Het werd 1-1 in de Johan Cruijff ArenA. Anton Gaaei had met een schitterende goal de score geopend en leek lange tijd de matchwinner te worden, maar in blessuretijd volgde de gelijkmaker van oud-Ajacied Bas Kuipers.

Tags

  • #AJAGAE

Socials