Grant en Verhoeve verlengen bij Ajax Vrouwen

Grant1280
Grant1280

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Chasity Grant en Soraya Verhoeve over het verlengen van hun contract. Het tweetal zette maandagmiddag hun handtekening onder een nieuwe verbintenis.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Grant (19 april 2001) heeft haar contract met twee seizoenen verlengd tot medio 2023. De vleugelspeler kwam afgelopen zomer over van ADO Den Haag, waar ze drie seizoenen voor actief was. De Schiedamse speelde in de jeugd voor verschillende vertegenwoordigende elftallen van Oranje.

Verhoeve (28 december 1997) verlengde haar verbintenis met één seizoen tot medio 2022. De 23-jarige Amsterdamse voetbalde in de jeugd bij Nieuw Sloten en CTO Amsterdam.

Sinds 2015 komt Verhoeve uit voor de Ajax Vrouwen. In eerste instantie fungeerde ze vooral als vleugelspits op sportcomplex de Toekomst. In de afgelopen seizoenen werd ze vooral op de links- en rechtsbackpositie geposteerd.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Spitse

Highlights Ajax Vrouwen - FC Twente | Domper bij debuut

De eerste wedstrijd van de Ajax Vrouwen na de winterstop was gelijk een topper. In Amsterdam speelde de ploeg van de Danny Schenkel vrijdagavond tegen FC Twente in strijd om de Eredivisie Cup. Recordinternational Sherida Spitse maakte haar debuut in het Ajax-shirt.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajaxvrouwen1

Ajax Vrouwen lijden gevoelige nederlaag in strijd om titel

De Ajax Vrouwen hebben zondag een gevoelige nederlaag geleden in de strijd om de titel. Op sportcomplex de Toekomst werd met 1-2 verloren van koploper FC Twente, dat daardoor de onderlinge voorsprong vergrootte tot vier punten.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl