Gravenberch verkozen tot Eredivisie-talent van het seizoen

Gravenberch2
Gravenberch2

Ryan Gravenberch heeft dinsdag opnieuw een individuele onderscheiding gekregen. De negentienjarige middenvelder is verkozen tot Talent van het Jaar van de Eredivisie.

Tags

  • #Gravenberch

Socials

Gravenberch kreeg de voorkeur boven dertien andere genomineerden, een lijstje waarop ook  ploeggenoten Jurriën Timber, Devyne Rensch en Brian Brobbey stonden. De middenvelder kreeg de bijbehorende bokaal - de Johan Cruijff Prijs – dinsdagmiddag door zijn oude trainer John Heitinga uitgereikt. Gravenberch mag als winnaar nu een Cruyff Court laten aanleggen op een locatie naar keuze.

Eerder al Talent van het Jaar bij Ajax
Zodoende werd Gravenberch voor de tweede dag op rij individueel onderscheiden. Hij werd maandag door de technische staf al uitgeroepen tot Talent van het Jaar bij Ajax. Hij ontving de Marco van Basten Award uit handen van Erik ten Hag, de coach die hem in september 2018 liet debuteren in Ajax 1 en onder wie hij afgelopen seizoen een stormachtige ontwikkeling doormaakte.

Tags

  • #Gravenberch

Socials

Gerelateerde artikelen

Gravenberch1 (1)

Gravenberch: 'Wow, dit is echt een mooie prijs'

Ryan Gravenberch kreeg uit handen van trainer Erik ten Hag de award voor Talent van het Jaar. De middenvelder is enorm dankbaar voor zijn uitverkiezing. "Die had ik niet aan zien komen."

Tags

  • #Gravenberch

Socials

Gravenberchthumb

Ryan Gravenberch verkozen tot Talent van het Jaar

De technische staf van Ajax heeft Ryan Gravenberch gekozen tot Talent van het Jaar. De middenvelder - die gisteren negentien jaar werd - ontving zodoende de Marco van Basten Award uit handen van Erik ten Hag.

Tags

  • #Gravenberch

Socials

Tadicspelervjaar1

Tadic verkozen tot Speler van het Jaar

Dusan Tadic is Speler van het Jaar geworden. De captain van Ajax volgt Hakim Ziyech op, die de afgelopen drie jaar de Rinus Michels Award in ontvangst mocht nemen. Tadic kreeg de prijs in de Johan Cruijff ArenA uit handen van Fabian Nagtzaam, directeur-voorzitter van de supportersvereniging.

Tags

  • #Tadic

Socials