Gravenberch: 'Ze zeggen dat ik vaker moet schieten'

Met zijn droge knal in de blessuretijd van de wedstrijd tegen SC Cambuur viel Ryan Gravenberch in de prijzen. Die schitterende treffer levert hem de Lasse Schöne Trophy op voor mooiste doelpunt van de maand maart. Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GoaloftheMonth
  • #Gravenberch

Socials

Helemaal zeker of hij zou winnen was Gravenberch niet. "Er zaten meer mooie doelpunten bij waardoor ik twijfelde. Na de nominatie heb ik de andere goals bekeken. De goal van Antony tegen Feyenoord viel op een belangrijk moment, die van Dusan Tadic was mooi en ook de treffer van Sontje Hansen was schitterend. Uiteindelijk ben ik het geworden."

Eén gedachte
De middenvelder dacht maar aan één ding toen hij de bal ontving van Sébastien Haller. "Ik nam de bal aan en dacht alleen maar aan schieten. De bal vloog er prachtig in. Het was de laatste minuut en het enige wat in mijn hoofd rondging was schieten."

Gravenberch is, na het winnen van de Goal of the Month maart, ook in de race voor de goal van het seizoen. Een prijs die hij vorig jaar won. "Dat zou mooi zijn. Er komen er ook niet meer zoveel bij, dus ik maak wel kans."

Tweede competitietreffer
Na de goal kreeg de Ajacied veel reacties. "Dit seizoen heb ik nog niet zoveel gescoord waardoor ik veel leuke reacties kreeg. Ze zijn altijd met mij aan het dollen dat ik vaker moet schieten, nu kwam het eruit. Ik heb er ook wel een paar dagen van genoten", glunderde Gravenberch.

Tags

  • #GoaloftheMonth
  • #Gravenberch

Socials

Gerelateerde artikelen

Daramy Kudus 20 Sec 880

20 second countdown #5 | Daramy 🆚 Kudus | 'I am the real Mo!'

In 20 second countdown gaan twee Ajacieden de strijd met elkaar aan. De regels zijn simpel. Elke speler heeft twintig seconden op de klok staan. Heb je een antwoord gegeven, dan tikt de tijd van de tegenstander weg, tot het volgende antwoord. In deze vijfde aflevering zien we Mohamed Daramy en Mohammed Kudus.

Tags

  • #Daramy
  • #Kudus

Socials

Gravenberch Still

Gravenberch wint Goal of the Month

De Lasse Schöne Trophy voor de mooiste goal van de maand november gaat naar Ryan Gravenberch. De achttienjarige middenvelder verdient de prijs voor zijn wonderschone treffer tegen FC Midtjylland in de UEFA Champions League. Goal of the Month is powered by CST.

Tags

  • #GoaloftheMonth

Socials