Highlights Ajax O17 – ADO O17 | Konadu beslissend vanaf de stip

Dankzij een rake strafschop van Don-Angelo Konadu heeft Ajax O17 het thuisduel met ADO Den Haag O17 gewonnen. De aanvaller maakte in de tweede helft het enige doelpunt vanaf elf meter: 1-0.

• #AjaxO17

• #AjaxO17

Header 1280 Jeugd

Blik op de Toekomst | O11 en O17 winnen thuisduel, O18 speelt gelijk

Ondanks het winterse weer en enkele afgelaste potjes kwamen er genoeg jeugdteams van Ajax in actie. Zo won de O11 van PSV, boekte de O17 een thuiszege op ADO, scoorde de O13-1 tien keer en speelde de O18 gelijk bij AZ. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.