Higler krijgt de leiding over AZ - Ajax

Higler1
Higler1

Dennis Higler heeft zondag de leiding over AZ – Ajax. De scheidsrechter is door de KNVB aangesteld voor het duel uit de 32e speelronde van de Eredivisie.

Tags

  • #AZAJA

Socials

De 36-jarige Higler floot dit seizoen al drie duels van Ajax, waarvan twee op vreemde bodem. Hij was arbiter bij FC Twente – Ajax (1-1) en Feyenoord – Ajax (0-2). In de Johan Cruijff ArenA was hij verantwoordelijk voor Ajax – RKC (3-2).

De Amersfoorter krijgt in Alkmaar ondersteuning van Mario Diks en Carl Schaap (grensrechters) en Marc Nagtegaal (vierde official). Kevin Blom is de VAR vanuit Zeist, met ondersteuning van Rogier Honig.

AZ - Ajax begint zondag om 14:30 uur. Mochten de Ajacieden winnend uit de strijd komen en PSV later op de dag verliezen bij Feyenoord, dan is onze 36e landstitel een feit.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Perrryan1280

Aanvangstijd AZ - Ajax gewijzigd

Het Eredivisie-duel AZ - Ajax van 8 mei is vervroegd. De aftrap van de wedstrijd in Alkmaar in de 32e speelronde van de competitie is van 16:45 uur naar 14:30 uur gegaan.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Kampioen Emmen Header 880

On This Day | Ajax verovert 35e landstitel

Exact één jaar geleden, op 2 mei 2021, kroonde Ajax zich voor de 35e keer in de clubhistorie tot landskampioen van Nederland. In een lege Johan Cruijff ArenA werd FC Emmen met 4-0 verslagen dankzij goals van Jurriën Timber, Sébastien Haller, Devyne Rensch en Davy Klaassen.

Tags

  • #OnThisDay

Socials