Higler scheidsrechter bij uitwedstrijd tegen Excelsior

Higler 1920 Exc
Higler 1920 Exc

Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het uitduel met Excelsior. De tweede competitiewedstrijd van Ajax begint zaterdag om 16:30 uur.

Tags

  • #EXCAJA

Socials

Higler wordt in Rotterdam bijgestaan door Maarten Ketting en Sjoerd Nanninga. Marc Nagtegaal is de vierde official en Erwin Blank is de VAR van dienst. De laatste wedstrijd van Ajax met Higler als scheidsrechter was de bekerfinale tegen PSV in april van dit jaar.

Gerelateerde artikelen

Davy Branco Quiz SITE THUMB (2)

De grote Davy vs Branco Quiz | Deel 1

In de grote Davy vs Branco Quiz gaan twee Ajax-middenvelders de strijd aan. We laten Klaassen en Van den Boomen vragen over elkaar én over Ajax beantwoorden. Met welke voormalig topmiddenvelder werd Branco ooit door Foppe de Haan vergeleken? En welk nummer speelt Davy het liefst op de piano? Bekijk nu in het eerste van in totaal drie delen hoe de Ajacieden het er vanaf brachten.

Tags

  • #Klaassen
  • #VandenBoomen

Socials

Cruijff Collectie 2 1920

Dankbaarheid en trots tijdens presentatie Johan Cruijff-collectie

In de vorm van 1414 shirts is de onthulling van de nieuwe Johan Cruijff-collectie een eerbetoon aan de enorme successen van Johan Cruijff met het gouden Ajax in de jaren zeventig én de indruk die hij maakte tijdens zijn terugkeer. Frank Rijkaard, Sjaak Swart en Jordi Cruijff waren bij de presentatie. "Als zoon heel trots en dankbaar hoe mensen nog elke dag met 'nummer 14' bezig zijn."

Tags

  • #Cruijff

Socials

Rulli Blessure 1920

Rulli voorlopig uitgeschakeld

Gero Rulli komt voorlopig niet in actie voor Ajax. De Argentijnse doelman heeft een blessure aan de rechterschouder opgelopen in het duel met Heracles en is in elk geval tot aan de winterstop uitgeschakeld.

Tags

  • #Rulli

Socials