Hlynsson helpt Ajax O18 langs ADO Den Haag

Hlynsson
Hlynsson

Kristian Hlynsson heeft zaterdagmiddag voor Ajax O18 een hoofdrol opgeëist in de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag. Op sportpark de Toekomst won de ploeg van John Heitinga met 2-1. De IJslander maakte de beide Amsterdamse goals.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Het ging niet makkelijk zaterdag op de Toekomst. ADO Den Haag legde Ajax O18 het vuur aan de schenen. Beide ploegen kwamen in de eerste helft niet tot scoren. Na rust kwamen de bezoekers zelfs op voorsprong.

Daarna pakte Hlynsson z'n momentum. De IJslander maakte 2 treffers, waarmee hij Ajax O18 een ronde verder bracht in de beker.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Gerelateerde artikelen

2JR6830

Ajax O18 nipt onderuit in oefenduel bij debuut Acronis op Ajax-shirt

Ajax O18 heeft in een oefenwedstrijd met 2-3 verloren van Almere City O21. Op eigen terrein scoorden Youri Baas en Joel Ideho de Amsterdamse goals. Voor de 1e keer in de clubhistorie stond 'Acronis' op de shirts van de Ajacieden. Het techbedrijf is tenminste 3 seizoenen zichtbaar op het shirt van de Ajax-jeugd.

Tags

  • #Acronis
  • #ForTheFuture

Socials

Fitz

Highlights Ajax O18 - Lille O19

De hoogtepunten van het duel tussen Ajax O18 en Lille O19. De ploeg van John Heitinga is met zijn team in voorbereiding op de herstart van de UEFA Youth League komende dinsdag.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Fitzjim

Highlights Ajax O18 - Almere City FC O21

Ajax O18 speelde dinsdag een oefenwedstrijd tegen Almere City O21. De ploeg van John Heitinga ging met 2-3 onderuit. Youri Baas en Joel Ideho maakte de goals aan Ajax-zijde. De trainer van de bezoekers is oud-Ajacied Hedwiges Maduro. Check hier de hoogtepunten van dat duel.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials