In beeld | Afsluitende training in aanloop naar thuisduel met FC Emmen

Training GR HDR
Training GR HDR

Ajax heeft zaterdag de laatste voorbereidingen getroffen voor het thuisduel met FC Emmen. De ploeg van John Heitinga treedt zondag vanaf 20:00 uur in de Johan Cruijff ArenA aan tegen de ploeg uit Drenthe. Voor Ahmetcan Kaplan was het een bijzondere trainingsdag. Hij zette een nieuwe stap vooruit in zijn herstel.

Tags

  • #AJAEMM

Socials

Ajax treft zondag FC Emmen in de 29e speelronde van de Eredivisie. De Amsterdammers ontvingen de Drentse club twee seizoenen terug voor het laatst in de ArenA. De Ajax-fans werden toen getrakteerd op een overtuigende zege: 4-0. Jurriën Timber, Sébastien Haller, Devyne Rensch en Davy Klaassen waren trefzeker op 2 mei 2021, de dag waarop Ajax zijn 35e landstitel veiligstelde.

Op de Toekomst werd de afsluitende training afgewerkt. Met een uitgebreide warming-up, enkele passoefeningen en diverse partijvormen zette de selectie de laatste puntjes op de i.

Kaplan trainde weer in buitenlucht
Voor Kaplan had deze trainingsdag iets speciaals. De Turkse Ajacied is op de weg terug van een blessure. Na een start in de gym trainde hij deze dag voor het eerst weer in de buitenlucht. Het deel rondom de Power Hill was vooral het decor waarop Kaplan zijn hersteltraining vervolgde. Na het buitenprogramma trainde de verdediger weer binnen. De buitentraining is hopelijk voor Kaplan weer een goede stap vooruit, richting een plek tussen zijn selectiegenoten tijdens de groepstraining.

Onze huisfotograaf was aanwezig op de Toekomst en schoot een aantal prachtige platen. 📸 

Gerelateerde artikelen

Alvarez GOTM 1280

Álvarez wint Goal of the Month: 'Deze vorm van beloning is belangrijk'

Het afstandsschot van Edson Álvarez op bezoek bij sc Heerenveen is door jullie verkozen tot doelpunt van de maand maart. De Mexicaan had de prijs niet verwacht, maar is desondanks erg blij met de trofee. "Het is mijn eerste." Onze Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GOTM
  • #Álvarez

Socials

Betterpreparedafl15

Better Prepared | Verschillende feiten en weetjes over Ajax - FC Emmen

Wat verwachten de fans van Ajax - FC Emmen komende zondagavond? We duiken de stad in om het te vragen aan de bezoekers van de Kalverstraat. Verder word je in deze nieuwe editie van Better Prepared helemaal bijgepraat over de meest recente statistieken van Ajax en onze tegenstander uit Drenthe.

Tags

  • #AJAEMM

Socials