In beeld | Ajax maakt zich op voor volgende Eredivisie-test

Timber
Timber

Ajax werkte maandagmiddag een training af op sportcomplex de Toekomst. Nu een geweldige week is afgesloten, staat een nieuwe test in de Eredivisie alweer voor de deur.

Tags

  • #FORAJA

Socials

De duels volgen elkaar in rap tempo op. Na het dubbele schema van vorige week - met een UEFA Champions League-wedstrijd op woensdag en een Eredivisie-treffen op zaterdag - volgt alweer een druk programma.

Dinsdag om 18:45 uur wacht in Limburg Fortuna Sittard. De ploeg van trainer Sjors Ultee staat op een vijftiende plek in de Eredivisie. Zaterdag werd er met 1-0 verloren van SC Heerenveen. 

Vorig seizoen had Ajax een flinke kluif aan de uitwedstrijd tegen Fortuna. Dankzij een goal van Sébastien Haller trokken de Amsterdammers de zege nipt naar zich toe.

Scheidsrechter van dienst is overigens Jochem Kamphuis. De arbiter wordt geassisteerd door Rogier Honig en Rens Bluemink. 

Tags

  • #FORAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Daramy2

Highlights Ajax - SC Cambuur | Historisch aantal Ajacieden op scorebord

Na het Europese succes tegen Sporting CP nam Ajax het zaterdagavond in de Johan Cruijff ArenA op tegen SC Cambuur. Het werd wederom een avond om niet snel te vergeten. Ajax zegevierde met 9-0 en had liefst acht verschillende doelpuntenmakers. Dat laatste gebeurde slechts eenmaal eerder in de clubhistorie: in 1981.

Tags

  • #AJACAM

Socials