In beeld | Ajax Vrouwen werken eerste training af in Valencia

Valencia Header
Valencia Header

Trainen tussen palmbomen. De Ajax Vrouwen beleggen van donderdag tot en met dinsdag een trainingskamp in Valencia. De ploeg van coach Suzanne Bakker zette donderdagmiddag voet op Spaanse bodem, vrijdagochtend werd de eerste training afgewerkt onder perfecte omstandigheden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajax Vrouwen bereiden zich in Valencia voor op de tweede seizoenshelft. De vrijdag stond in het teken van een uitgebreide training voor de Ajacieden. De ploeg van Bakker verplaatste zich na het ontbijt lopend richting het trainingsveld, waarna er een intensieve training op het programma stond.

Op een prachtig biljartlaken werkten de Ajax Vrouwen zich tussen de palmbomen in het zweet. De ploeg van Bakker warmde zich eerst op alvorens de Ajacieden een positiespel afwerkten. Ook trainden de Ajax Vrouwen op situaties waarin de omschakeling centraal stond.

De ploeg van Bakker dook na de training het krachthonk in om verschillende spiergroepen te trainen. In de middag stond er nog een gezamenlijke lunch op het programma en kregen de Ajacieden wat vrije tijd van de technische staf.

Gerelateerde artikelen

Weerden Training 1280

Ajax Vrouwen beleggen trainingskamp in Spanje

De Ajax Vrouwen gaan van donderdag 5 januari tot en met dinsdag 10 januari op trainingskamp naar Valencia. De trip naar Spanje dient als voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Die start op vrijdag 20 januari met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials