In beeld | Ajax Vrouwen werken toe naar Klassieker

Training1920
Training1920

Voor de Ajax Vrouwen stond woensdagochtend weer een nieuwe training op het programma. De ploeg van Suzanne Bakker werkte op sportcomplex de Toekomst toe naar de Klassieker van komende zaterdag. De Ajacieden treden dan vanaf 14:00 uur in Rotterdam aan tegen Feyenoord.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajax Vrouwen spelen zaterdag hun derde competitiewedstrijd van het seizoen 2023/2024. De Amsterdamse vrouwen wonnen het eerste competitieduel met Excelsior dankzij een hattrick van Romée Leuchter: 1-3. De ploeg van Bakker speelde afgelopen zondag op de Toekomst met 0-0 gelijk tegen Telstar. De Ajacieden zijn dus gebrand om de Klassieker tot een goed einde te brengen.

De training begon woensdag met een uitgebreide warming-up die werd gevolgd door enkele intensieve loopoefeningen. Diverse techniekoefeningen vormden het slotstuk van de ochtendtraining. De Ajax Vrouwen maakten drie dagen voor de belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord een fanatieke en gretige indruk.

Onze huisfotograaf was erbij en schoot enkele mooie platen.

Gerelateerde artikelen

OTD Brescia 2017

On This Day | Debuut Ajax Vrouwen in Women's Champions League

Het debuut van de Ajax Vrouwen in de UEFA Women's Champions League op 4 oktober 2017 is een mijlpaal in de historie van de club. De Ajacieden speelden op sportcomplex de Toekomst tegen het Italiaanse Brescia en wonnen in de slotfase met 1-0.

Tags

  • #OnThisDay

Socials

230928 FC24 SITE

Ajax Vrouwen voor het eerst in FC 24: 'Vroeger maakte ik mezelf na'

Voor het eerst zitten de Ajax Vrouwen in het voetbalspel FC 24, het voormalige 'FIFA' van EA Sports. We togen naar de Toekomst om de spellen uit te delen aan de Ajax Vrouwen. "Dit gaat mijn neefje wel spelen. Ik kan dit zelf niet zo goed. Maar dat je met de club in dit spel zit is wel heel bijzonder."

Tags

  • #FC24

Socials

Leuchter HL 1920

Highlights Excelsior - Ajax Vrouwen | Hattrick Leuchter

De Ajax Vrouwen zijn de Azerion Vrouwen Eredivisie vrijdagavond goed begonnen. Op bezoek bij Excelsior was Romée Leuchter verantwoordelijk voor alle Ajax-doelpunten en de eerste zege van de competitie: 1-3.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials