In beeld | Ajax Vrouwen werken toe naar topper tegen FC Twente

Training1920
Training1920

De Ajax Vrouwen spelen zondagmiddag in de Azerion Vrouwen Eredivisie de topper tegen FC Twente. In aanloop naar het uitduel met de Tukkers werkte de ploeg van trainer Suzanne Bakker vrijdag een training af.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Met het nodige enthousiasme en een hoge intensiteit voltooiden de Ajacieden vrijdag de oefensessie op de Toekomst. Onder prima omstandigheden werden de laatste puntjes dan ook op de i gezet.

De training startte met een spelvorm waarbij de coördinatie van de Ajacieden werd getest bij een spelvorm met een winelement. Het uiteindelijke doel was om zo snel mogelijk te scoren.

De sessie werd voorgezet met tactische vormen en vervolgens afgesloten met losse oefeningen. Zo werd er op doel geschoten, afgewerkt op kleine doeltjes en lange passes geoefend.

FC Twente is met 45 punten de koploper van de Azerion Vrouwen Eredivisie. De Ajax Vrouwen volgen met 36 punten. FC Twente - Ajax Vrouwen begint zondagmiddag om 12:15 uur.

Gerelateerde artikelen

Kelly's Angels Op Zoek Naar De Padelkampioen Thumbnail 1

Kelly's Angels | Op zoek naar de padelkampioen

In de zevende aflevering van Kelly's Angels gaat oud-speelster Kelly Zeeman langs bij de selectie van Suzanne Bakker. Er wordt tijdens de interlandbreak een onderling padeltoernooi gehouden om te bepalen wie de beste padeller is.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header Vrouwen 1920

Verslag | Ajax Vrouwen naar kwartfinale beker

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagmiddag de kwartfinale van het KNVB bekertoernooi bereikt ten koste van FC Eindhoven. In Brabant won de ploeg van Suzanne Bakker dankzij goals van Quinty Sabajo (2), Nadine Noordam (2), Jonna van de Velde, Tiny Hoekstra, Daliyah de Klonia, Romée Leuchter en Bente Jansen met 0-9.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials