In Beeld | De lach regeert in aanloop naar AZ-thuis

Timber1280
Timber1280

De editie van vorig seizoen was er één om niet snel te vergeten. Thuis tegen AZ mocht er eind april voor het eerst weer publiek bij zijn en kroonden de Ajacieden zich door de uiteindelijke 2-0-zege officieus tot kampioen. Helaas zijn de supporters zondag niet aanwezig en is het seizoen natuurlijk nog niet zo ver gevorderd dat de prijzen worden verdeeld, maar niettemin hoopt Ajax opnieuw goede te zaken te doen.

Tags

  • #AJAAZ

Socials

Met het vertrouwen zit het in ieder geval wel snor. Ajax won zijn laatste vier wedstrijden, waarvan de laatste natuurlijk een heel bijzondere lading had. De ploeg van Erik ten Hag schreef dinsdag historie door ook Sporting CP (4-2) te verslaan en daarmee als eerste Nederlandse club ooit al zijn duels in de groepsfase van de UEFA Champions League te winnen.

Lachende gezichten
Inmiddels is natuurlijk de focus weer volledig op AZ gericht. Op zaterdag hadden de Ajacieden de afsluitende training voor het bezoek van de provinciegenoot. Daarbij regeerde de glimlach, zo wist onze huisfotograaf fraai vast te leggen.

Natuurlijk werd er ook nog scherp getraind! 📸⤵️

Ajax - AZ begint zondagmiddag om 16:45 uur. 

Tags

  • #AJAAZ

Socials

Gerelateerde artikelen

FIFA Kaart 1280 Haller Antony

FIFA-kaarten voor Haller en Antony

Sébastien Haller en Antony kunnen allebei terugkijken op een heel goede groepsfase van de UEFA Champions League. Haller werd topscorer en Antony was de koning van de assists. Voor die prima prestaties werden zij beloond met een speciale FIFA-kaart. Ajax-host David zocht ze op om de speciale kaarten uit te reiken.

Tags

  • #HALLER
  • #ANTONY

Socials

Feestbrazilianen1280

Rewind | Ajax - Sporting CP: achttien uit zes

Ajax won dinsdagavond in de UEFA Champions League met 4-2 van Sporting CP. De Ajacieden gaan mede dankzij die overwinning met de volle score door naar de knock-outfase van het Europese clubtoernooi. In deze filmische terugblik krijg je een kijkje achter de schermen; van de persconferentie en de laatste training tot de driepunter tegen de Portugezen.

Tags

  • #UCL
  • #AJASPO

Socials

Tadicthumb880

Tadic maakt Goal of the Month: 'Een ongelukkig moment voor de paal'

Het doelpunt van Dusan Tadic in het uitduel met Borussia Dortmund in de UEFA Champions League is door jullie gekozen tot de Goal of the Month november. Ajax-host David zocht de Serviër op om hem de prijs te overhandigen. "Het was een ongelukkig moment voor de paal."

Tags

  • #GoaloftheMonth
  • #Tadic

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl