In beeld | Een tennistraining voor de doelmannen

Stekelenburg1280
Stekelenburg1280

Voor de derde week op rij staat er een midweekse duel op de agenda voor Ajax. Zeven dagen geleden wonnen de Amsterdammers van AZ in de KNVB Beker (0-1), een week eerder werd FC Twente verslagen (1-3). Donderdag volgt voor de koploper van de Eredivisie de wedstrijd in de negentiende speelronde tegen Willem II. In aanloop naar het treffen met de Tilburgers in de Johan Cruijff ArenA trainde de ploeg van Erik ten Hag woensdag op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #AJAWIL

Socials

Tijdens de training werd het reactievermogen van de Ajax-doelmannen op een creatieve wijze op de proef gesteld. Van een meter of vijf werden drie tennisballen afgevuurd op de goalies. Daarna moesten de keepers klaarstaan voor een schot van één van hun collega's.

Er zijn ook bewegende beelden van gemaakt. Conclusie: Andre Onana houdt zijn doel knap schoon.

De selectie startte ondertussen met sprintoefeningen en ging na een partijspelletje met kleine goaltjes, afronden op het doel.

Kan je niet genoeg krijgen van deze trainingsbeelden? We hebben nog wat foto's van de sessie voor je op een rijtje gezet. 

Tags

  • #AJAWIL

Socials

Gerelateerde artikelen

Martinezsprint

Training Day | Martínez op doel en focus op Willem II

Dit zijn de beelden van de laatste training in aanloop naar Ajax - Willem II. Aan het einde van de sessie draaide Lisandro Martínez de rollen om: hij ging op doel terwijl de keepers op hem gingen afronden.

Tags

  • #AJAWIL

Socials

Tenhagwillemll

Liveblog | Ten Hag: 'Effect dat je wenst'

Dit is het liveblog van Ajax - Willem II, een wedstrijd die met 3-1 is gewonnen. Hier blijf je volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het duel met de Tilburgers.

Tags

  • #AJAWIL

Socials

Mulderscheidsrechter

Mulder fluit Ajax - Willem II

Siemen Mulder is de scheidsrechter bij de thuiswedstrijd van Ajax tegen Willem II. Hij zal worden bijgestaan door zijn assistenten Bas van Dongen en Sjoerd Nanninga. Ajax - Willem II begint donderdagavond om 21:00 uur.

Tags

  • #AJAWIL

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl