In beeld | Focus op tweede uitduel van 2024

Header Brobbey 1920
Header Brobbey 1920

Ajax werkt toe naar het derde competitieduel van 2024. De Ajacieden gaan zaterdagavond op bezoek bij Heracles Almelo en hopen dan de derde driepunter van het nieuwe kalenderjaar te mogen bijschrijven.

Tags

  • #HERAJA

Socials

Voor de Ajax-selectie was het de derde trainingsdag van deze week en de afsluitende voor het uitduel in het Erve Asito, een plek waar Ajax het traditiegetrouw lastig heeft. Zo weet ook John van ’t Schip.

"Een hele lastige wedstrijd, dat wijst de geschiedenis ook uit”, zei onze trainer vrijdagochtend voor de laatste training in een interview voor de Ajax-kanalen. "Ajax wint daar niet makkelijk, de resultaten zijn vaak lastig. We spelen ook op kunstgras. Heracles heeft sinds kort een nieuwe trainer, Erwin van der Looi, die het organisatorisch anders heeft neergezet. Toch wel behoorlijk verdedigend, maar vanuit daar voetballend naar voren toe. Wij moeten daar een goed antwoord op gaan geven.”

Bekijk hieronder een fraaie slider foto’s van onze fotograaf:

Gerelateerde artikelen

Schip1920 (2)

Van 't Schip over meespelen van Henderson: 'Beslissen we later'

John van ’t Schip is tevreden over de eerste trainingsdagen van Jordan Henderson bij Ajax. De coach beslist pas later of er een rol voor de Engelsman is weggelegd in Overijssel, waar de Ajacieden het zaterdagavond opnemen tegen Heracles Almelo.

Tags

  • #HERAJA

Socials