In beeld | Het uitshirt door de jaren heen

Header
Header

Ajax heeft vrijdag het uitshirt voor het seizoen 2024/2025 gelanceerd. De afgelopen decennia hebben de Amsterdammers in uiteenlopende tricots de uitwedstrijden afgewerkt. Van groen tot blauw en van geel tot zwart. Alles kwam voorbij.

Tags

  • #adidas

Socials

In dit artikel kijken we aan de hand van foto's terug op de laatste vierentwintig uitshirts van Ajax. Te beginnen met het seizoen 2000/2001. De recordkampioen werkt sinds het begin van dit millennium samen met adidas en dat levert al jaren mooie tenues op.

Gerelateerde artikelen

Header Persbericht Uitshirt 2425

Nieuw Ajax uittenue voor seizoen 2024/2025

Ajax en adidas presenteren vrijdag het nieuwe uittenue voor het seizoen 2024/2025. De creatieve aard van Amsterdam vormt de inspiratie voor het nieuwe tenue.

Tags

  • #adidas

Socials

Brobbeyoranje1920

Brobbey en Bergwijn naar het EK (en deze Ajacieden ook)

Brian Brobbey en Steven Bergwijn gaan naar het EK. De twee Ajacieden behoren tot de definitieve selectie van het Nederlands elftal voor het Europees kampioenschap in Duitsland. Het toernooi start op 14 juni. Oranje speelt de eerste wedstrijd op zondag 16 juni tegen Polen. De aftrap is om 15:00 uur.

Tags

  • #EK2024

Socials

Hato Hato Header

Jorrel Hato ontmoet minister van Justitie Hato

Shalten Hato is minister van Justitie van Curaçao. De naamgenoot van Ajacied Jorrel Hato was onlangs op sportcomplex de Toekomst voor een ontmoeting met de Ajacied. "Jorrel is een knappe jongen en hij maakt grote stappen."

Tags

  • #Hato

Socials