In beeld | Laatste training in aanloop naar l'OM

Hato1920
Hato1920

Ajax heeft woensdag de laatste voorbereidingen getroffen richting het UEFA Europa League-groepsduel met Olympique Marseille. De ploeg van Maurice Steijn treedt donderdagavond vanaf 21:00 uur aan tegen de Fransen in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #UEL
  • #AJAOM

Socials

Na de succesvolle play-offronde tegen Ludogorets vervolgt Ajax donderdag zijn Europese avontuur. De Ajacieden zijn samen met Brighton & Hove Albion, AEK Athene en Olympique Marseille ingedeeld in groep B. Laatstgenoemde club is de eerste tegenstander voor de ploeg van Steijn.

Ajax werkte de afsluitende training zoals gebruikelijk af op sportcomplex de Toekomst. De laatste puntjes werden woensdag op de i gezet middels een uitgebreide warming-up, een positiespel en verschillende tactische oefenvormen. De Ajacieden maakten een gretige indruk en lijken klaar voor het treffen met Olympique Marseille.

Onze huisfotograaf was aanwezig op de Toekomst en schoot een aantal prachtige platen.

Gerelateerde artikelen

Steijn2 (1)

Steijn: 'Een Ajax zien waar fans recht op hebben'

Maurice Steijn en Steven Berghuis namen woensdagmiddag plaats achter de microfoon in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA. Het tweetal ging kort in op de situatie omtrent directeur voetbalzaken Sven Mislintat en liet hun licht schijnen op de UEFA Europa League-groepswedstrijd tegen Olympique Marseille. "We moeten met lef en plezier spelen, dat verdienen de supporters."

Tags

  • #UEL
  • #AJAOM

Socials

Gorterthumb1920

Gorter: 'Als jongen van de club zijn dit wedstrijden die je wilt meemaken'

Jay Gorter staat voor de belangrijkste week uit zijn actieve voetballoopbaan tot dusver. De 23-jarige keeper speelt donderdag met Ajax de UEFA Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille en neemt het enkele dagen later met zijn ploeggenoten in De Klassieker op tegen Feyenoord. "Als je zó fan bent, dan zijn dit dromen die werkelijkheid worden."

Tags

  • #Gorter

Socials

Witschge1920

Top 5 Goals | Richard Witschge

Richard Witschge zal altijd herinnerd worden aan zijn fluwelen techniek en Amsterdamse bravoure, maar de oud-Ajacied kreeg de Ajax-aanhang ook meermaals op de banken met een doelpunt. Ter ere van zijn 54e verjaardag hebben wij vijf mooie treffers van de linkspoot op een rijtje gezet.

Tags

  • #Top5Goals

Socials