In beeld | Dit was de laatste training voor Ajax - Go Ahead Eagles

TENHAG
TENHAG

Ajax trainde zaterdagmiddag op sportcomplex de Toekomst voor de laatste keer in voorbereiding op het duel met Go Ahead Eagles. Onze huisfotograaf was erbij en legde het vast.

Tags

  • #AJAGAE

Socials

Na het midweekse succes in de UEFA Champions League wacht zondag om 20:00 uur een wedstrijd in de Eredivisie. Winst op Go Ahead Eagles is dan belangrijk, niet in de laatste plaats omdat het vorige competitieduel (tegen Heracles) niet werd gewonnen.

Het is overigens het laatste duel voordat het clubvoetbal even in een pauzestand gaat, omdat er dan interlands zullen worden gespeeld. 

Go Ahead Eagles promoveerde vorig seizoen naar de Eredivisie. De Deventenaren presteerde op het hoogste niveau tot nu toe prima. De ploeg staat keurig in het linkerrijtje en won zijn laatste twee Eredivisie-duels (van Heracles en Vitesse).

De arbiter in de Johan Cruijff ArenA is zondag Rob Dieperink. Hij wordt geassisteerd door Sander van Roekel en Roy de Nas. De vierde official is Luca Cantineau en de videoscheidsrechter van dienst is Marc Nagtegaal.

Tags

  • #AJAGAE

Socials

Gerelateerde artikelen

Hallerduimen880

Rewind | Door naar knock-outfase Champions League na historische prestatie

Ajax plaatste zich woensdag dankzij een 1-3-overwinning bij Borussia Dortmund voor de knock-outfase van de UEFA Champions League. Voor de eerste keer in de clubgeschiedenis lukte dat met twaalf punten uit de eerste vier duels in de groepsfase. We gaan nog een keer terug naar die heerlijke avond in Duitsland om te zien hoe de ploeg van Erik ten Hag dit wist te behalen.

Tags

  • #UCL
  • #BVBAJA

Socials

Tadicberghuis1280

Alle thuisduels Eredivisie tot winterstop uitverkocht

Ajax speelt tot de winterstop alle thuisduels in de Eredivisie in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA. Dit is in groot contrast met vorig seizoen. Toen bleef het stadion (grotendeels) leeg vanwege de coronamaatregelen. 

Tags

  • #Eredivisie

Socials