In beeld | Laatste training voor Go Ahead Eagles-thuis

Training1280
Training1280

Ajax heeft vrijdag de afsluitende training afgewerkt in aanloop naar de thuiswedstrijd met Go Ahead Eagles. Het duel met de Deventenaren begint zaterdag om 20:00 uur.

Tags

  • #AJAGAE

Socials

Op sportcomplex de Toekomst werden vrijdagochtend de laatste voorbereidingen getroffen in aanloop naar het duel met de huidige nummer dertien van de Eredivisie.

Ondanks de bewolking die boven het trainingsveld hing, betraden de Ajacieden de strakke grasmat met stralende gezichten. Na een warming-up en een reactievorm ging de selectie van Alfred Schreuder onder toeziend oog van technisch manager Gerry Hamstra en dienst rechterhand Klaas Jan Huntelaar verder met een rondo en een afwerkvorm. De oefensessie werd afgesloten met grote partijen. 

De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles is weer het eerste duel na de interlandbreak. Na het eerste puntenverlies in Alkmaar tegen AZ zijn de Ajacieden erop gebrand om zich te revancheren in de eigen Johan Cruijff ArenA.

Onze huisfotograaf was aanwezig bij de laatste training en schoot enkele fraaie platen.

Gerelateerde artikelen

Better Prepared GAE 1280

Better Prepared | Terug na de interlandbreak

We praten je in iets minder dan vier minuten helemaal bij over de Eredivisie-wedstrijd Ajax - Go Ahead Eagles in deze nieuwe aflevering van Better Prepared. Wat zijn de statistieken tussen deze twee teams? Hoevaak heeft Ajax al gescoord tegen de ploeg uit Deventer? En tot slot: hoe kijken onze fans naar dit duel in de Johan Cruijff ArenA?

Tags

  • #AJAGAE

Socials

Rijkaard Special

Special | De rijke Ajax-carrière van Rijkaard

Ajax-icoon Frank Rijkaard blaast zaterdag 30 september 61 kaarsjes uit. Van veelbelovend talent uit Amsterdam-West tot een complete topspeler die de wereld veroverde. Hij brak door in het rood en wit, verdiende via Sporting CP en Real Zaragoza een transfer naar AC Milan en keerde in de jaren negentig weer terug in Amsterdam. Met als ultiem succes in 1995: de UEFA Champions League. "Na de wedstrijd wilde ik altijd in de spiegel kunnen kijken en zeggen: ik heb er alles aan gedaan."

Tags

  • #Rijkaard

Socials

Kenneth 1

Guess Who | Taylor tegen Brobbey: 'Ik doe niet aan legday, man'

In Guess Who wordt het klassieke 'Wie is het' omgetoverd naar de Ajax-versie. De Ajacieden spelen tegen elkaar en krijgen zes aanwijzingen om een ploeggenoot te raden. In de vierde aflevering gaan Kenneth Taylor en Brian Brobbey de strijd met elkaar aan. "Je moet niet alles geloven wat er op social media staat."

Tags

  • #GuessWho

Socials