In beeld | Nieuw gezicht op de training

Tyton1280
Tyton1280

Ajax reist vrijdag als koploper van de Eredivisie af naar Leeuwarden voor het treffen met Cambuur. In de Johan Cruijff ArenA won de ploeg van Erik ten Hag eerder dit seizoen nog met 9-0. Donderdagmiddag werd er getraind op sportcomplex de Toekomst in aanloop naar het duel in de 26e speelronde van de Eredivisie. Op de training verscheen een nieuw gezicht.

Tags

  • #CAMAJA

Socials

Doelman Przemyslaw Tyton meldde zich donderdagmiddag bij de selectie. De Poolse keeper werd dinsdag aangetrokken en tekende een contract tot het einde van het seizoen.

De training begon met een rondo. Daarna werd er een tactische sessie gedaan en werd er nog een partijspel afgewerkt. Ook Sean Klaiber haakte nog aan toen de selectie ging afronden op doel.

Zoals je ziet was onze huisfotograaf er natuurlijk weer bij en maakte hij nog meer schitterende platen. Check hier een uitgebreide slider.

Tags

  • #CAMAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Tyton 880

Ajax contracteert Przemyslaw Tyton

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Przemyslaw Tyton. De doelman tekent een contract dat per direct ingaat en loopt tot en met het eind van dit seizoen, 30 juni 2022. De 35-jarige keeper was transfervrij en sluit vanaf deze week aan bij de selectie van Ajax 1. Vanwege de blessures van Maarten Stekelenburg, Remko Pasveer en Jay Gorter was Ajax per direct op zoek naar extra invulling van deze positie.

Tags

  • #Tyton

Socials

Tadic1280

Highlights Ajax – RKC | Tadic met de verlossing

Halverwege leek het een zorgeloze middag te worden, maar uiteindelijk kwam Ajax toch nog in de problemen tegen RKC. Door een late treffer van Dusan Tadic boekten de Ajacieden alsnog hun negentiende competitiezege van het seizoen (3-2) en bleven ze koploper van de Eredivisie.

Tags

  • #AJARKC

Socials