In beeld | Sfeervolle laatste training op 123ste verjaardag Ajax

Header 1280
Header 1280

Ajax is jarig en bestaat zaterdag 123 jaar. Op de verjaardag van de club heeft de selectie de laatste training in aanloop naar de Klassieker afgewerkt. Op een drukbezocht sportcomplex de Toekomst werden de laatste puntjes op de i gezet voor de clash met Feyenoord. De Ajax-fans gaven de selectie het laatste zetje in de rug richting de belangrijke wedstrijd.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

De Ajax-fans waren zaterdag massaal op de afsluitende training afgekomen. Onder luid applaus en veel gezang betraden de Ajax-spelers zaterdagmiddag het trainingsveld. Met een prachtig spandoek werd er stilgestaan bij de 123e verjaardag van de club. 

De Ajacieden genoten zichtbaar van de entourage, maar maakten een scherpe indruk tijdens de oefensessie. Met een uitgebreide warming-up, enkele passoefeningen en diverse partijvormen bereidde Ajax zich perfect voor op de Eredivisie-kraker. De luidruchtige supporters droegen met de massale steun én opkomst hun steentje bij in aanloop naar de laatste voorbereidingen richting zondag. Aan de fans lag het niet: Ajax is klaar voor de Klassieker.

Onze fotograaf was erbij en schoot heerlijke foto's.

De missie is duidelijk voor de Ajacieden: drie punten. Wanneer Ajax erin slaagt om in eigen huis te winnen, dan grijpt de ploeg van Heitinga de koppositie in de Eredivisie.

Gerelateerde artikelen

Tadicstill1280

Tadic' Klassiekers: 'Een vurige sfeer in het stadion creëren'

In gesprek met Dusan Tadic blikken we terug op zijn vier Klassiekers in de Johan Cruijff ArenA. De Ajax-captain stapte in alle thuisduels met de Rotterdammers als winnaar van het veld. De Serviër beleefde in Amsterdamse dienst heerlijke clashes met Feyenoord. "Het is altijd een wedstrijd met meer passie en emotie."

Tags

  • #Tadic
  • #AJAFEY

Socials

Top10klassiekergoals

Top 10 Goals | Klassieker-parels in Amsterdam

Beauty's in de Klassieker. Ajax speelde door de jaren heen al 66 Eredivisie-wedstrijden in eigen huis tegen Feyenoord. In deze krakers werden talloze mooie doelpunten gemaakt door de Amsterdammers. In aanloop naar de Klassieker van zondag hebben wij tien mooie treffers op een rijtje gezet.

Tags

  • #Top10Goals
  • #AJAFEY

Socials

Better Prepared Ajax Feyenoord 1920

Better Prepared | Bereid je tot in de puntjes voor op de Klassieker

In deze nieuwe aflevering van Better Prepared blikken we vooruit op Ajax - Feyenoord: de Klassieker. Op het spel staat de koppositie in de Eredivisie. Ajax is al negentien wedstrijden ongeslagen in de Klassieker in Amsterdam. Komt daar zondag een twintigste bij? We praten je in ruim vier minuten volledig bij over het duel met de Rotterdammers.

Tags

  • #AJAFEY

Socials