In beeld | Sinterklaas bezoekt Ajax-jeugd

Header Sint 1280
Header Sint 1280

Het is 5 december en dat betekent Pakjesavond in ons land. De Ajax-jeugd kreeg bezoek van de Sint met zijn Pieten op de Toekomst. 'Wie zoet is krijgt lekkers' gold voor de Ajacieden, want ze werden getrakteerd op een kleine verrassing.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Nadat de jeugdspelers zich, samen met hun ouders, hadden verzameld werd de sporthal opgesplitst in twee delen. De Ajax-jeugd werd in groepjes verdeeld en voerde op wisselbeurt verschillende technische oefeningen en partijvormen uit. Na het actieve deel was het wachten op de Sint. 

Onder luid applaus werd de Goedheiligman welkom geheten. Na zijn entree las de Sint het een en ander voor en kwamen verschillende jeugdspelers naar voren om een liedje te zingen. Met een voldaan gevoel vertrok de Sint en liet hij de Ajacieden met een brede glimlach én een zakje pepernoten achter.

Onze fotograaf was bij de gezellige middag aanwezig en schoot enkele fraaie platen.

Gerelateerde artikelen

Blikopdetoekomstheader

Blik op de Toekomst | Ajax O17 verliest topper, O11 en O12 halen hard uit

Een weekend vol jeugdvoetbal. De Ajax-jeugd kwam ook deze zaterdag weer volop in actie. Zo werden er onder meer zeven jeugdwedstrijden, waaronder de topper tussen Ajax O17 en AZ O17, afgewerkt op sportcomplex de Toekomst. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials