In beeld | Van Super Januari naar Super Februari

Headeridrissi
Headeridrissi

Ajax kwam de beginmaand van 2021 fantastisch door met zes overwinningen in zeven duels. Maar de maand februari is misschien wel net zo druk en zwaar. En dus gaat op de training de focus alweer vol op de eerste wedstrijd van deze nieuwe supermaand: FC Utrecht-thuis.

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Erik ten Hag vertelde het al donderdagmiddag op de persconferentie. "Het was een drukke januari, maar dat gaat gewoon door. Wij zullen keuzes maken op tactisch gebied en qua belastbaarheid van de spelers. Maar de eerstvolgende wedstrijd, FC Utrecht dus, is altijd de grootste.”

Voor dat duel lijkt hij over een redelijk fitte selectie te kunnen beschikken. Achter de inzetbaarheid van Nico Tagliafico en Noussair Mazraoui staan nog wel vraagtekens, maar ze deden donderdag 'gewoon' mee aan de training. Over de fysieke gesteldheid Mohammed Kudus was Ten Hag redelijk optimistisch. "Zoals het er nu naar uitziet kunnen we hem meenemen in de selectie, maar dat weten we zaterdag pas echt."

Ook nieuwkomer Oussama Idrissi liet een goede indruk achter op de training. Komende zondag kan hij tegen FC Utrecht zijn debuut gaan maken voor Ajax. De aanvaller wordt gehuurd van Sevilla FC.

Wil je meer foto's zien van de training? We hebben een overzichtje voor je gemaakt van de oefensessie van donderdagmiddag.

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Gerelateerde artikelen

Tenhagpersco (1)

Ten Hag: 'In januari kunnen zien waartoe we in staat zijn'

Erik ten Hag kijkt uit naar de maand februari waarin flink wat wedstrijden op het programma staan voor Ajax. Dat vertelde hij op de persconferentie van donderdag in aanloop naar FC Utrecht. “Het was een drukke januari, maar dat gaat gewoon door. Wij zullen keuzes maken op tactisch gebied en qua spelersbelastbaarheid. Maar de eerstvolgende wedstrijd, FC Utrecht dus, is altijd de grootste.”

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Neresgoalie

Highlights AZ - Ajax | Kroon op heerlijke maand

Ajax boekte zondagmiddag een prachtige zege in Alkmaar. Tegen AZ won de ploeg van Erik ten Hag met 0-3. Met de driepunter op de laatste dag van januari, zette Ajax een krachtige punt achter een goede maand.

Tags

  • #AZAJA

Socials