In beeld: veel reden tot vrolijkheid op vrijdagtraining

Lead
Lead

Op de vrijdagtraining in aanloop naar het uitduel met FC Groningen louter vrolijke gezichten. Daar was, daags na de mooie loting voor de poulefase van de UEFA Champions League, ook alle reden toe.

Tags

  • #GROAJA

Socials

Behalve het feit dat er ongetwijfeld met enthousiasme over de loting van donderdagavond werd gesproken, was er meer dat vrolijk stemde.

Edson Álvarez werd vrijgesproken van een schorsing en kan zondag tegen FC Groningen gewoon spelen. Datzelfde geldt voor nieuweling Sean Klaiber. Diens training zag er als volgt uit.

De Ajacieden betraden het trainingsveld veelal in koppels. Waar Hakim Ziyech en Quincy Promes vorig jaar dé connectie vormden binnen Ajax 1, zijn nu David Neres en Antony twee handen op één buik. Maar ze zijn lang niet de enige die elkaar goed kunnen vinden, blijkt ook wel uit de foto's in de slider hieronder.

Natuurlijk werd er ook gewoon hard getraind vrijdagmiddag. Helaas was Mohammed Kudus niet van de partij. Jonge jongens als Rio Hillen, Donny Warmerdam en natuurlijk Kenneth Taylor waren dat wel. 

Tags

  • #GROAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Klaiber1

Ajax trekt Sean Klaiber aan

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Sean Klaiber en FC Utrecht over de overgang van de verdediger naar Amsterdam. Klaiber (Nieuwegein, 31 juli 1994) tekent een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van drie seizoenen, tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Klaiber2024

Socials

Warmerdam (1)

Warmerdam: 'Blij met debuut, maar niet tevreden'

Jong Ajax kende een teleurstellende start van een nieuw seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Trainer Mitchell van der Gaag en middenvelder Donny Warmerdam geven hun reactie(s) op de nederlaag tegen Roda JC (0-4).

Tags

  • #JongAjax

Socials

Copyright Proshots 5395830

Higler scheidsrechter bij FC Groningen - Ajax

Dennis Higler is aankomende zondag de scheidsrechter van het duel tussen FC Groningen en Ajax. In de Euroborg wordt hij bijgestaan door assistenten Bas van Dongen en Jan de Vries.

Tags

  • #GROAJA

Socials