Header 1280

Ajax heeft zaterdag een training afgewerkt op sportcomplex de Toekomst. Met een vrij weekend voor de boeg ligt de focus van de Ajacieden op het laatste groepsduel in de UEFA Champions League, dinsdag met Rangers FC.

• #UCL
  • #RANAJA

Alfred Schreuder kon drie dagen na de nederlaag tegen Liverpool vooruitkijken naar de volgende wedstrijd in de Champions League. Rangers FC is dan de tegenstander. De Amsterdammers spelen dinsdag vanaf 21:00 uur Nederlandse tijd in Glasgow en vertrekken maandag naar Schotland.

Onder perfecte omstandigheden met een goede temperatuur en een heerlijk veld werkten de Ajacieden een goede training af. Met een uitgebreide warming-up, een rondo en verschillende oefenvormen werkte Ajax toe naar de laatste wedstrijden voor de winterstop.

Na Rangers FC op dinsdag speelt Ajax nog drie duels in de Nederlandse competitie. PSV en Vitesse komen naar de Johan Cruijff ArenA en de eerste seizoenshelft wordt op 12 november afgesloten op bezoek bij FC Emmen.

Onze fotograaf was natuurlijk bij de training en schoot enkele fraaie beelden.