Informatie kaartverkoop

Stadion 1420
Stadion 1420

Door de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen mogen zeer binnenkort onze wedstrijden weer in een volle Johan Cruijff ArenA worden gespeeld. Dit betekent niet alleen dat we gelukkig weer al onze seizoenkaarthouders mogen ontvangen, maar ook dat de verkoop van losse kaarten weer van start gaat. Hieronder lees je per duel, competitie of team wat de gevolgen zijn. 

Tags

  • #Kaartverkoop

Socials

Eredivisie 

De afgekondigde maatregelen zorgen ervoor dat er weer losse kaartverkoop voor thuiswedstrijden in de Eredivisie plaats kan vinden. Donderdag 17 februari start de verkoop van kaarten voor Ajax – RKC Waalwijk, de verkoop verloopt volgens onderstaand schema.

 

De losse kaartverkoop voor de Klassieker start in de week van 7 maart. Aanvullende informatie hierover volgt via de officiële Ajax-kanalen.

UEFA Champions League 
Dinsdag 15 maart spelen we het thuisduel in de achtste finale van de UEFA Champions League tegen Benfica. Vanaf maandag 28 februari staat voor seizoenkaarthouders drie dagen lang hun stoel gereserveerd. Op donderdag 3 maart vervalt de reservering en kunnen de leden van de Supportersvereniging een kaart kopen. Op vrijdag 4 maart start de verkoop voor Club Cardhouders.

Uitwedstrijden

Houd voor meer informatie over kaartverkoop voor de uitwedstrijden tegen Willem II, Go Ahead Eagles, en AZ (beker) twitter @AjaxFancare en Ajax.nl in de gaten. Uitkaarthouders ontvangen bericht per e-mail.

 Ajax Vrouwen en Jong Ajax 
Ook bij de wedstrijden van de Ajax Vrouwen en Jong Ajax op sportcomplex de Toekomst geldt versoepeling van de maatregelen. Kaarten voor de beschikbare duels zijn later deze week verkrijgbaar via  Ajax.nl/tickets

Houd de officiële Ajax-kanalen in de gaten voor updates. 

Tags

  • #Kaartverkoop

Socials

Luister live naar SC Cambuur - Ajax