Informatie over de kaartverkoop van de bekerfinale

Ajax Team 1920
Ajax Team 1920

Na de overwinning op Feyenoord van woensdagavond in de halve finale van de KNVB Beker spelen we op zondag 30 april om 18:00 uur de finale tegen PSV in de Rotterdamse Kuip. Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar.

Tags

  • #KNVBBeker

Socials

De kaartverkoop start vanaf woensdag 12 april voor uitkaarthouders, waarna seizoenkaarthouders donderdag 13 april volgen. Leden van de supportersvereniging en Club Card houders kunnen vanaf vrijdag en zaterdag bestellen. Per kaarthouder kan je één kaart bestellen via de officiële Ticketshop.

Een kaart kost € 68,50 (inclusief vervoer) en is uit veiligheidsoverweging persoonsgebonden. Je kunt de kaart dus niet overdragen aan iemand anders en als je seizoenkaart op een bedrijfsnaam staat kun je helaas geen kaart kopen. 

Kids Club trein
Voor de Kids Club leden van de supportersvereniging is er een speciale Kids Club trein georganiseerd. Per lid kan je twee kaarten bestellen via het account met een Kids Club lidmaatschap. De speciale kaartverkoop hiervoor start zaterdag 15 april 14:00 uur.

Verplichte vervoerscombi
De bekerfinale wordt gespeeld in De Kuip in Rotterdam. Bezoekers dienen daarom verplicht gebruik te maken van het georganiseerde bus- of treinvervoer en reizen vanaf de Johan Cruijff ArenA. De bussen en treinen zullen vanaf het middaguur vertrekken. Het is niet mogelijk om met eigen of ander vervoer te reizen.

Samen naar de bekerfinale
Als je samen met anderen de wedstrijd wilt bezoeken, raden wij je aan om de kaarten tegelijk of direct na elkaar te kopen. Kies dan voor hetzelfde bus- of treincluster, mits deze optie nog beschikbaar is. Voor deze wedstrijd kun je geen kaarten bestellen via Friends and Family. 

Aanvullende informatie en mobile ticket
Na aankoop ontvang je uiterlijk 26 april alle informatie over de reis naar het stadion, zoals de vertrektijden en indeling, per mail. Ook ontvang je rond die tijd je mobile ticket in de Ajax App. Actuele informatie over kaartverkoop en wedstrijdbezoek lees je terug op ajax.nl.

Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Gerelateerde artikelen

Heitinga Naar Binnen 1920

Liveblog | Feyenoord - Ajax eerste uur

De uitwedstrijd van Ajax in de KNVB Beker bij Feyenoord is vooralsnog gestaakt. De stand in de 63e minuut is 1-2 in Amsterdams voordeel. In dit liveblog blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit bekerduel.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Davy Klaassen Goaaal 1920

Highlights Feyenoord – Ajax | Opnieuw naar de finale

Ajax is woensdagavond voor het derde jaar op rij tot de finale van de KNVB Beker doorgedrongen. Na een vreemde en ongewone Klassieker werd Feyenoord met 1-2 verslagen. Davy Klaassen werd met zijn goal in de 51e minuut de matchwinner. Ook Dusan Tadic scoorde in de wedstrijd die in de tweede helft een halfuur stillag.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #FEYAJA

Socials