Jermoumi dankbaar na doelpunt: 'Er viel een last van mijn schouders'

Jong Ajax boekte maandagavond de vijfde thuiszege van het seizoen tegen FC Dordrecht: 4-1. Na afloop van de wedstrijd verschenen trainer Dave Vos en Diyae Jermoumi tevreden voor de camera. "Ik zie de laatste weken een stijgende lijn."

Tags

  • #JongAjax

Socials

Trainer Vos genoot maandagavond met vlagen van het spel van Jong Ajax. "We wisten dat FC Dordrecht vanuit een compacte organisatie speelt. Dan wordt er veel van je gevraagd als het gaat om baltempo, ritme en zorgvuldig zijn. In de omschakeling moet je een hele grote ruimte verdedigen en ik denk dat we daar aardig in geslaagd zijn."

"Als ik kijk naar de gehele wedstrijd hebben we weinig momenten weggegeven voor onze goal en genoeg gecreëerd", vervolgt de hoofdtrainer van Jong Ajax. "Ik denk dat we er nog een paar hadden kunnen maken, maar we hebben mooie goals gemaakt. Ik ben dus tevreden."

Jermoumi
Vos is ook tevreden over de ontwikkeling van Jermoumi. "Hij is onderdeel van Jong Ajax en traint hard. Hij doet uitstekend zijn best en heeft deze kans zelf afgedwongen. Hij heeft het onwijs goed ingevuld en is belangrijk geweest bij de tweede goal. Diyae mag terugkijken op een prima wedstrijd", stelt de oefenmeester.

Jermoumi maakte maandagavond zijn eerste treffer in het betaalde voetbal. "Er viel een last van mijn schouders en het geeft je meer vertrouwen. Je gaat er weer beter door voetballen, alleen maar positiviteit dus", aldus de rechtervleugelverdediger van Jong Ajax, die na zijn doelpunt God bedankte. "Het is nu Ramadan en ik heb heel veel steun aan mijn geloof. Ik heb hier veel voor gebeden en nu komt het uit."

Gerelateerde artikelen

Jongajax1280

Verdiende en ruime thuiszege voor Jong Ajax tegen Dordrecht

Jong Ajax heeft maandagavond een thuiszege op FC Dordrecht geboekt. De Ajacieden zegevierden op de Toekomst met 4-1 door goals van Silvano Vos (twee), Diyae-Eddie Jermoumi en Olivier Aertssen. Voor Jermoumi was het zijn eerste goal in het betaalde voetbal.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Jongajaxalmere Samenvatting 880

Samenvatting Jong Ajax - Almere City FC

Jong Ajax is er niet geslaagd de thuiswedstrijd tegen Almere City te winnen. Na een tweede gele kaart voor Mika Godts speelde Jong Ajax lange tijd met tien man en verloor met 0-2.

Tags

  • #JongAjax

Socials