Kaartverkoop Ajax Vrouwen - FC Twente gestart

Vrouwen Twente 1280
Vrouwen Twente 1280

De kaartverkoop voor het duel tussen de Ajax Vrouwen en FC Twente in de Azerion Vrouwen Eredivisie is begonnen. De topper in Amsterdam wordt gespeeld op zaterdag 29 april en begint om 16:00 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Het duel tussen de nummer één en twee van de ranglijst is de voorlaatste wedstrijd in de competitie en cruciaal in het verloop van de titelstrijd. Na de topper in Amsterdam tegen de Tukkers volgt er nog één competitiewedstrijd voor de Ajax Vrouwen. De achterstand op FC Twente bedraagt momenteel twee punten.

Tickets zijn te koop voor € 2,50 voor fans tot dertien jaar. Vanaf dertien jaar kost een ticket € 7. Je kunt tien tickets per account bestellen. Kaarten voor Ajax Vrouwen - FC Twente zijn alleen te koop via de online ticketshop. Let op: er is geen kassaverkoop bij het stadion. De tickets zijn te bestellen via onderstaande button.

Bestel hier

Gewijzigde parkeersituatieVanwege verschillende evenementen in het ArenA-gebied is het voor dit duel niet mogelijk om te parkeren op P-de Toekomst tegen het gereduceerde tarief van € 5. Wij raden kopers aan om zoveel mogelijk met het OV te komen. Kom je wel met de auto? Parkeer dan in P4/5 tegen uurtarief van € 3. Wanneer je op P2 parkeert, betaal je het evenemententarief van € 15. 

Gerelateerde artikelen

Ajatel Spitse 880

Nieuwe datum Ajax Vrouwen - FC Twente

De competitiewedstrijd tussen de Ajax Vrouwen en FC Twente van zondag 30 april wordt een dag vervroegd. De nieuwe datum is zaterdag 29 april, aanvang 16:00 uur op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

HL Heerenveen 1280

Highlights sc Heerenveen – Ajax Vrouwen | Comeback in Friesland

Dankzij een knappe comeback hebben de Ajax Vrouwen vrijdagavond met 2-5-gewonnen in Friesland. Na een 2-0-achterstond zorgden Ashleigh Weerden, Lisa Doorn, Sherida Spitse, Eshly Bakker en Elisha Kruize voor de Amsterdamse overwinning tegen sc Heerenveen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials