Informatie kaartverkoop Ajax - Borussia Dortmund

Highlights1
Highlights1

Op dinsdag 19 oktober speelt Ajax om 21:00 uur het derde UEFA Champions League-duel van dit seizoen. Tegenstander in de Johan Cruijff ArenA is dan het Duitse Borussia Dortmund. Ajax mag ook deze wedstrijd in een vol stadion spelen.

Tags

  • #UCL
  • #AJABOR

Socials

Kaarten voor deze Europese thuiswedstrijd zijn vanaf donderdag 7 oktober om 10:00 uur (vanaf 47,25 euro incl. korting) verkrijgbaar in de Ticketshop. Seizoenkaarthouders ontvangen 10 procent korting en hebben vier dagen de tijd om hun reservering af te rekenen. Zij ontvangen persoonlijk bericht over de verkoop.

Leden van de Supportersvereniging en Clubcardhouders mogen per lidmaatschap één kaart kopen. De verkoop voltrekt zich volgens onderstaand schema:

Extra kaart(en) kopen?
Vanaf maandag 11 oktober om 14:00 uur kunnen seizoenkaarthouders één extra kaart kopen voor deze wedstrijd. Heb je meerdere seizoenkaarten? Dan kun je maximaal twee kaarten bijkopen.

Wedstrijdbezoek
Het tonen van een vaccinatie- of herstelbewijs, dan wel een negatieve testuitslag in de coronacheck-app blijft van kracht. Tickets worden enkel verstrekt als mobile tickets in de Ajax App.

Tags

  • #UCL
  • #AJABOR

Socials

Gerelateerde artikelen

Highlights1

Highlights Ajax – Besiktas | Vol stadion stuwt Ajacieden naar zege

Ajax heeft na twee duels in de UEFA Champions League nog altijd de volle buit. In een kolkende Johan Cruijff ArenA werd Besiktas dinsdagavond met 2-0 verslagen. De Ajacieden genoten zichtbaar van een uitverkocht huis en dat haalde zeker de eerste helft het beste in ze naar boven.

Tags

  • #UCL
  • #AJABES

Socials

Tadicjuicht2

Ajax treft Sporting, Dortmund en Besiktas in de UEFA Champions League

Ajax speelt in de groepsfase van de UEFA Champions League tegen Sporting CP, Borussia Dortmund en Besiktas. Dat is de uitkomst van de loting van donderdagavond in het Turkse Istanbul. De eerste speelronde van het grootste Europese clubtoernooi staat gepland voor dinsdag 14 september en woensdag 15 september.

Tags

  • #UCL

Socials