Kaartverkoop en wedstrijdbezoek Ajax Vrouwen

Thumbstadionbezoekvrouwen
Thumbstadionbezoekvrouwen

Bij wedstrijden van de Ajax Vrouwen heerst een gezellige sfeer en zijn fans van harte welkom. Onder andere Oranje Leeuwinnen Sherida Spitse, Stefanie van der Gragt, Lize Kop en Victoria Pelova zijn in het Ajax-shirt te bewonderen. De Ajax Vrouwen spelen hun thuiswedstrijden op sportcomplex de Toekomst. Na de wedstrijd kun je de Ajax Vrouwen om een handtekening of selfie vragen. Voor deze wedstrijden kan iedereen kaarten bestellen zonder clubcard. Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 2,50.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Hoe koop ik kaartjes?
Kaarten voor wedstrijden van de Ajax Vrouwen koop je via de online ticketshop van Ajax.

 

Koop tickets

Tickets zijn te koop voor € 2,50 voor fans tot 13 jaar, vanaf 13 jaar kost een ticket € 7.

Je kunt tien tickets per account bestellen. Kaarten zijn alleen te koop via de online ticketshop: er is geen kassaverkoop bij het stadion.

Familietickets
Voor elke wedstrijd worden ook familietickets aangeboden. Het familieticket geeft recht tot toegang voor twee bezoekers tot 13 jaar en twee bezoekers van 13 jaar en ouder. Een familieticket kost € 15.

Wanneer je een familieticket bestelt heb je de mogelijkheid om nog zes extra tickets bij te bestellen (regulier- en kinderticket).

Kan ik de wedstrijd bezoeken met een team?
Wil je een wedstrijd van de Ajax Vrouwen met je team bezoeken? Dat kan! Je kunt tien kaarten per account bestellen. Wil je op één account meer dan tien kaarten bestellen? Neem contact op met Ajax Fancare.

Kan ik op de hoogte gehouden worden van de kaartverkoop?
Op Ajax.nl en op de socialmedia-accounts van de Ajax Vrouwen wordt de kaartverkoop gecommuniceerd. Ook is het mogelijk om je aan te melden voor een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de kaartverkoop.

Waar vind ik een overzicht van de wedstrijden van de Ajax Vrouwen?
Een overzicht van de wedstrijden vind je hier. Binnenkort gaan de kaarten voor de wedstrijden Ajax-PSV (zondag 7 november) en Ajax-Excelsior (21 november) in de verkoop. 

Waar worden de wedstrijden van de Ajax Vrouwen gespeeld?
De Ajax Vrouwen spelen de thuiswedstrijden op sportcomplex de Toekomst. Sportcomplex de Toekomst is het hart van Ajax. Hier worden alle thuiswedstrijden van de Jeugdteams, Jong Ajax en de Ajax Vrouwen gespeeld.

De wedstrijden van de Ajax Vrouwen worden op het hoofdveld gespeeld, met een deels overdekte tribune.

Adres: Borchlandweg 18, 1114 BD Duivendrecht

Waar kan ik parkeren?
Parkeren kan op loopafstand van sportcomplex de Toekomst bij de parkeerplaats Borchland.

Kosten zijn € 5 en dient cash afgerekend te worden.

Is er catering beschikbaar?
Ja, bij wedstrijden is catering aanwezig waar je eten en drinken kunt halen. 

Hoe ontvang ik mijn kaarten?
Voor de wedstrijden in het seizoen 2021/2022 worden de (seizoen)kaarten verstrekt als mobile ticket(s). Deze kun je uiterlijk 2 dagen voor het duel vinden en activeren in de Ajax App. Het is dus noodzakelijk dat je de Ajax App downloadt op je smartphone. Deze is gratis beschikbaar via de App Store of Google Play Store met de naam ‘Ajax Official App’. Sportcomplex de Toekomst is enkel toegankelijk met een mobile ticket.

Via de Ajax App heb je ook de mogelijkheid om je ticket te delen met een andere Ajacied als je niet de mogelijkheid hebt om de wedstrijd te bezoeken.

Toegang en testen
Voor het bezoeken van dit duel op de Toekomst dien je het volgende geregeld te hebben;

 Een bewijs uit de CoronaCheck-app: dit kan een herstelbewijs, negatief testbewijs of bewijs van volledige vaccinatie zijn.

 Mobile ticket(s): voor de komende duels ontvang je de wedstrijdtickets als mobile ticket in de Ajax App.

 Verificatie van je account: verifieer voor je wedstrijdbezoek eenmalig je account via idregistratie.ajax.nl

Voor dit duel heb je een bewijs uit de CoronaCheck-app nodig. Deze kan je aanmaken op basis van de opties hieronder. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven dit niet voor toegang te tonen. Wij raden om een geruime tijd voor je wedstrijdbezoek dit voor te bereiden. Meer informatie vind je op coronacheck.nl.

  • Vaccinatiebewijs: deze kan je 14 dagen na je laatste vaccinatie aanmaken in de CoronaCheck-app.
  • Negatieve testuitslag: Binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd doe je een eenmalige sneltest via testenvoortoegang.nl
  • Herstelbewijs: deze kan je aanmaken als dit geregistreerd staat via de CoronaCheck-app.

Alle informatie is gebaseerd op de huidige situatie en kan mogelijk veranderen bij ontwikkelingen of aanpassingen van de richtlijnen. Houd hiervoor de officiële Twitter-kanaal van Ajax Fancare in de gaten.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl