Bezoek een wedstrijd van de Ajax Vrouwen

Noordamjuichen1280
Noordamjuichen1280

De Ajax Vrouwen spelen hun thuiswedstrijden op sportcomplex de Toekomst. Voor deze wedstrijden kan iedereen kaarten bestellen zonder clubcard. Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 2,50. Bij wedstrijden van de Ajax Vrouwen heerst een gezellige sfeer en zijn fans van harte welkom. Onder andere Oranje Leeuwinnen Sherida Spitse, Stefanie van der Gragt en Victoria Pelova zijn in het Ajax-shirt te bewonderen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Hoe koop ik kaartjes?
Kaarten voor wedstrijden van de Ajax Vrouwen koop je via de online ticketshop van Ajax.

Koop tickets

Tickets zijn te koop voor € 2,50 voor fans tot 13 jaar, vanaf 13 jaar kost een ticket € 7.

Je kunt tien tickets per account bestellen. Kaarten zijn alleen te koop via de online ticketshop: er is geen kassaverkoop bij het stadion.

Ajax Vrouwen – FC Twente 20 mei
De laatste competitiewedstrijd wordt op vrijdagavond 20 mei om 19:30 uur gespeeld tegen FC Twente op de Toekomst. Deze wedstrijd gaat op donderdag 28 april in de verkoop.

Kan ik de wedstrijd bezoeken met een team?
Wil je een wedstrijd van de Ajax Vrouwen met je team bezoeken? Dat kan! Je kunt tien kaarten per account bestellen. Wil je op één account meer dan tien kaarten bestellen? Neem contact op met Ajax Fancare.

Kan ik op de hoogte gehouden worden van de kaartverkoop?
Op Ajax.nl en op de socialmedia-accounts van de Ajax Vrouwen wordt de kaartverkoop gecommuniceerd. Ook is het mogelijk om je aan te melden voor een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de kaartverkoop.

Waar vind ik een overzicht van de wedstrijden van de Ajax Vrouwen?
Een overzicht van de wedstrijden vind je hier.

Waar worden de wedstrijden van de Ajax Vrouwen gespeeld?
De Ajax Vrouwen spelen de thuiswedstrijden op sportcomplex de Toekomst. Sportcomplex de Toekomst is het hart van Ajax. Hier worden alle thuiswedstrijden van de Jeugdteams, Jong Ajax en de Ajax Vrouwen gespeeld.

De wedstrijden van de Ajax Vrouwen worden op het hoofdveld gespeeld, met een deels overdekte tribune.

Adres: Borchlandweg 18, 1114 BD Duivendrecht

Waar kan ik parkeren?
Parkeren kan op loopafstand van sportcomplex de Toekomst op parkeerplaats P2. Kosten zijn € 5 en kan per pin worden betaald.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl