Klaassen: 'Van al die kansen hadden we er wel één moeten maken'

De reactie van Davy Klaassen na afloop van Ajax - Liverpool (0-1), een wedstrijd waarin er volgens de middenvelder meer voor de Ajacieden had ingezeten. "We hadden zeker weten één goal moeten maken. Het was een gelijkopgaande wedstrijd."

Tags

  • #UCL
  • #AJALIV

Socials

Klaassen zocht na afloop naar de reden waarom Ajax niet in ieder geval een puntje kon pakken tegen Liverpool. "Op sommige momenten hadden we pech, sommige momenten hadden we het beter moeten afmaken; feit is wel dat we van al die kansen er eentje af hadden moeten maken."

Tactische variant
Coach Erik ten Hag koos tegen Liverpool voor een tactische variant waarbij Daley Blind iets meer voor de verdediging kwam te staan en Lisandro Martínez centraal in de verdediging stond. Klaassen kon zich daar wel in vinden.

"Het ging best prima. Ik denk dat we goed achter de centrale verdedigers kwamen van Liverpool. Ik stond zelf iets hoger op het veld omdat Daley (Blind, red.) meer op 'zes' stond. Ik voelde me daar goed. Ik heb er veel gespeeld de laatste jaren. Niks nieuws voor mij."

De 0-1-nederlaag tegen Liverpool doet pijn, maar er zijn zeker nog vijf wedstrijden te gaan in de groepsronde van de Champions League. "We hebben er nog het volle vertrouwen in", oogde Klaassen gretig. "Alleen deze nederlaag is wel zonde."

Tags

  • #UCL
  • #AJALIV

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl