Klaiber blij om weer te spelen na lang blessureleed: 'Mijn knie voelt goed'

Sean Klaiber heeft na lang blessureleed weer twee keer 45 minuten kunnen spelen dit trainingskamp. De rechtsback vond het heerlijk om weer op het veld te staan, nadat hij een heel seizoen heeft gemist vanwege een kniekwetsuur. "De knie voelt goed. Hier en daar af en toe wat stijf."

Tags

  • #PreSeason
  • #Klaiber

Socials

De rechtsback raakte vorig seizoen op het trainingskamp in Oostenrijk geblesseerd. In de afgelopen maanden stond Klaiber al op het trainingsveld, om in De Lutte zijn rentree weer te maken. "Dan spanning was er zeker. Een wedstrijd heeft een hele andere intensiteit dan een training. Maar als je de eerste duels hebt gehad, laat je de spanning los."

Zijn knie reageerde in ieder geval prima. "In de motoriek merk ik dat het af en toe nog onwennig is. Maar verder gaat het lekker. Ik hoop het zo door te trekken en dat mijn knie dit volhoudt."

Nederlaag
Ajax verloor uiteindelijk met 2-5 van SC Paderborn. Toen Klaiber het veld verliet stonden de Ajacieden nog met 2-1 voor. "In de eerste helft speelden we met een goede intensiteit. Verder is het een oefenwedstrijd en moeten we niet teveel naar deze uitslag kijken. Iedereen is ongeschonden uit deze week gekomen, dat is het belangrijkste."

Gerelateerde artikelen

Brandes Samenvatting 1280

Samenvatting Ajax - SC Paderborn

Ajax verloor zaterdagmiddag de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding met 2-5. Na een prima eerste helft, waarin Mohamed Ihattaren de Ajax-goals voor zijn rekening nam, zakte een jonge ploeg in de tweede helft door het ijs.

Tags

  • #PreSeason
  • #DeLutte

Socials

Warmerdamsvmeppen880

Ajax voegt twee wedstrijden toe aan oefencampagne

Ajax heeft twee oefenduels toegevoegd aan het voorbereidingsprogramma voor het seizoen 2022/2023. Beide wedstrijden worden zonder toeschouwers afgewerkt en zijn evenals het duel met SV Meppen live te bekijken via Ziggo Sport.

Tags

  • #PreSeason

Socials