Kleedkamermeubel Abdelhak Nouri onthuld

Header 1420
Header 1420

Ajax heeft in de Fanshop bij de Johan Cruijff ArenA een blijvende plek voor Abdelhak Nouri gecreëerd. Dinsdagmiddag werd door algemeen directeur Edwin van der Sar en in het bijzijn van de vader van Abdelhak zijn kleedkamermeubel onthuld.

Tags

  • #Nouri

Socials

Zoals het bericht over de schikking in februari van dit jaar aangaf zal de band tussen Ajax en de familie Nouri altijd blijven. Niet alleen vanwege de Abdelhak Nouri Trofee, die de familie jaarlijks aan het grootste talent van onze opleiding overhandigt. Ook omdat er is besloten om het rugnummer 34 aan de familie Nouri te geven. Bij Ajax 1 zal nooit meer met rugnummer 34 worden gespeeld, tenzij de familie Nouri en Ajax daar samen een uitzondering voor willen maken.

Daarnaast is nu dus in de Ajax Fanshop, naast de hoofdingang van de ArenA, het kleedkamermeubel van Abdelhak geplaatst. "Dat hebben we de afgelopen jaren zorgvuldig bewaard in het stadion en gaan we nu een mooie plek geven, die voor iedereen toegankelijk is", lichtte Van der Sar eerder dit jaar toe.

Gerelateerde artikelen

Sar Nouri 880

Familie Nouri en Ajax treffen schikking

Op 8 juli 2017 werd Abdelhak Nouri tijdens een oefenwedstrijd in Oostenrijk getroffen door een hartstilstand. Als gevolg daarvan is bij de middenvelder ernstige en blijvende hersenschade opgetreden. Ajax bevestigde later dat de medische zorg van Nouri in de acute fase op het veld niet adequaat is verlopen en heeft als werkgever aansprakelijkheid voor de gevolgen daarvan erkend.

Tags

  • #Nouri

Socials