Liveblog

Aan het verbinden . . .

Liveblog | Ajax - Napoli eindigt in een deceptie: 1-6

Welkom in het liveblog rondom Ajax - Napoli: de kraker in poule A van de UEFA Champions League. Ajax heeft met 1-6 verloren.

Liveblog

23:59

Schreuder: 'Dit is Ajax-onwaardig'

We sluiten het liveblog af met de reactie van Alfred Schreuder. De trainer blikte terug op een zeer teleurstellende avond.


23:29

'Pijnlijke avond'

Interview DT 900 ??

"Ik zoek geen excuses voor het feit dat er veel wisselingen zijn geweest binnen de ploeg. We moeten in de spiegel kijken, de problemen vinden en oplossen. We kregen vandaag zeer makkelijk goals tegen. Het is een pijnlijke avond voor iedereen die Ajax een warm hart toedraagt."


23:16

'Dit is heel frustrerend'

Interview Pasveer 900 ??

Remko Pasveer stond na afloop voor de camera bij Ziggo en reageerde op de ruime nederlaag tegen Napoli. "Het stond niet goed en dat moeten we analyseren. Na de goal gaven we het weg. We waren niet scherp bij voorzetten en standaardsituaties en je merkte dat er geen zekerheid in de ploeg zat. De automatismen waren weg en dan gaan we zoeken naar andere dingen. Dat is niet het spel dat we als Ajax willen spelen."

"Dit is heel frustrerend. We moeten zorgen dat we zo snel mogelijk hieruit komen. Hier moeten we van leren en voor een ommekeer gaan zorgen."


22:52

FT / 1-6...

Het is klaar in Amsterdam. Deze avond doet pijn. Het is 1-6 geworden.


22:48

Ndombélé op de lat

2Pasveer 900 ??

Ndombélé schiet op de lat. De 1-7 blijft Ajax bespaard.


22:45

Elmas schiet net naast

Het wordt nog bijna 1-7 ook. Elmas schiet enkele centimeters naast.


22:43


22:41

Het wordt nog erger...

Invaller Simeone maakt de 1-6. Een bal valt tussen keeper en verdediger in en de aanvaller is er als de kippen bij om zesde treffer te noteren.


22:39


22:32

Rood Tadic

2Tadic 900 ??

De gifbeker moet leeg. Dusan Tadic pakt rood. De Serviër krijgt zijn tweede gele kaart na een armzwaai richting de ingevallen Elmas.


22:31


22:30


22:26

Kans Ajax? Buitenspel

Kudus Actie Napoli 900 ??

Ajax komt in de tegenstoot gevaarlijk voor de goal van Meret. Bergwijn lijkt uit het halen, maar kiest er uiteindelijk voor om Kudus in te spelen. De Ghanees haalt uit, maar schiet over. Dan gaat de vlag omhoog. Bergwijn blijkt buitenspel te hebben gestaan. 


22:22

1-5

En daar is ook nog de 1-5. Het wordt een pijnlijke avond. Kvaratskhelia is de doelpuntenmaker. Napoli speelt heel makkelijk door de Ajax-verdediging heen.


22:19

Corners voor Ajax ⚽

2Blind 900 ??

Terwijl het publiek blijft roepen 'Ajax Amsterdam', krijgt Ajax drie corners op een rij. Helaas zonder echt gevaar voor de Italiaans goal.


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Suurendonk Shirt 1280

Hoe 'supersub Suurendonk' geschiedenis schreef met een hattrick in acht minuten tegen Napoli

Ruud Suurendonk beleefde op 21 januari 1970 in de Jaarstedenbeursbeker tegen Napoli de voetbalavond van zijn leven. Ajax had uit met 1-0 verloren van de Italianen. In de thuiswedstrijd stond het na 90 minuten voetballen 1-0 dankzij een treffer van Sjaak Swart. En dus moest er verlengd worden in het Olympisch Stadion. Suurendonk viel in en maakte binnen acht minuten tijd drie goals. "Die Ajax-periode kan niemand mij meer afnemen."

Tags

  • #Suurendonk

Socials

Kudus Interview 1280

Kudus schittert in de Champions League: 'Dit is het podium waarop je wil spelen'

Voor Ajax staat komende dinsdag het belangrijke UEFA Champions League-duel met Napoli op het programma. We blikken vooruit met Mohammed Kudus, de uitblinker van de eerste twee duels in de grootste clubcompetitie van Europa. Ook bespreken we zijn lastige periode vol blessureleed en krijgt hij hartverwarmende boodschappen uit zijn moederland Ghana.

Tags

  • #UCL
  • #AJANAP

Socials

Kudus 1280

In beeld | Ajax - Napoli

Ajax heeft dinsdagavond de derde groepswedstrijd van de UEFA Champions League tegen Napoli met 1-6 verloren. Alle foto's van het duel zijn hier te vinden.

Tags

  • #UCL
  • #AJANAP

Socials